i5 3350 sistemde Subnautica donup çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

1ANIL1

Hectopat
Katılım
6 Ekim 2020
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, sıkıntım Subnautica'yı daha önce oynamış ve bitirmiş birisiyim ve sorusnuz bir şekilde oynamışıtım. Bugün tekrar indirip oynayım dedim canım çekti. Oyuna 3 4 dk oynuyorum sonra donup kapanıyor, internetten baktım herkes ayarları düşürün demiş ben ayarları en düşüğe almama rağmen halen oyundan atıyor, yardımcı olursanız sevinirin. Bu arada Subnautica'yı Epic'den oynuyorum.
Sistemim:
AMD HD 7600 2 GB.
Intel i5 3350 3.10 GHz.
64 Bit.
8 GB RAM DDR 3.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun klasöründen SubnauticaMonitor.exe, Subnautica.exe ve Subnautica32.exe'yi yönetici olarak çalıştırın. Bir de o şekilde oyuna girmeyi deneyin.

Yönetici olarak çalıştırdığım zaman ya da düz çalıştırdığım zaman dosya konumundaki subnatica exe yi sadece görev çubuğunda Subnautica'nın simgesi gözüküyor ve arkasından ekran siyahlaşıp kapanıyor ama düz çalıştırdığımda oyun açılıyor ve oyuna girdikden yaklaşık 20 30 sn sonra geri atıopr aynı hatayı verip
 
Raporunuzda SubnauticaMonitor.exe'nin bulunamadığını görmüştüm, siz bulabildiniz mi?

Bu seviyeden sonra oyunu silip kurmanızdan başka bir önerim yok maalesef. Raporda bazı .exe uzantılı dosyaların bulunamadığı görünüyordu, sanırım birisi de oyunun ID'si. Silip kurmak şu an en kesin çözüm gibi duruyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı