İ5 3450 ve GTX 750 Tİ sistemde Kernel Power hatası ve çökme sorunu

Aytacbaba

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB Corsair
SSD veya HDD modeli
Kingston 256 GB SSD
Ekran kartı
GTX 750 Tİ
Anakart
ASUS P8P67 REV 3.1
İşlemci
İ5-3450 3.10 GHz
Merhaba arkadaşlar, bir problem yaşıyorum bunu size belirtmek istedim. Belki bir şekilde bunun çözümünü bulabiliriz diye sıkıntı şu ki bilgisayarım otomatik olarak bir oyun oynarken 15-20 dakika sonra otomatik olarak 1-2 saniye donarak kendini başlatması hiçbir mavi ekran veya başka bir hata mesajı almadan direkt kendini resetliyor. Sistem bu soruna olay görüntüleyicisi baktığımda ise

Olay görüntüleyicisi'nde "önemli" adı altında Kernel Power hatası verdi. "sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir." diye bir mesaj bırakmış.

O sorunu da araştırırken "hata" adı altında volmgr şöyle bir mesaj bırakmış: "döküm dosyası oluşturması, döküm oluşturmasındaki bir hata nedeniyle başarısız oldu."

Bunun hatasına baktığımda SSD'den dolayı olduğunu söyleyenler var fakat SSD testleri yaptığımda sıkıntısız olduğunu görüyorum kablolara bakıyorum sıkıntı yok yani anlamıyorum sıkıntı neresinde Kingston'un SSD driverı mı var onu mu indirmem lazım pek anlamış değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

1640741768238.png

1640741781137.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı