hocam valorantta dropsuz 140 150 fpsi geçiyor nasıl elverişli değilAyarları kısın? Sisteminiz çok elverişli değil.
Roblox denilen oyun işlemci canavarı o yüzden. Valorant o kadar ağır bir oyun değil ki?hocam valorantta dropsuz 140 150 fpsi geçiyor nasıl elverişli değil
FPS unlocker kullanmayı deneyebilirsiniz. FPS sınırı yokken akıcılık problemi çözülür belki.
![]()
Releases · axstin/rbxfpsunlocker
FPS Unlocker for Roblox. Contribute to axstin/rbxfpsunlocker development by creating an account on GitHub.github.com
Eki Görüntüle 1860104
Aşağı da indirme linkleri mevcut. En üsttekini indirin.
Roblox denilen oyun işlemci canavarı o yüzden. Valorant o kadar ağır bir oyun değil ki?
%50 Yüksek bir değer. En az %30-40 olması lazım.Hocam işlemcinin % 50'sini falan kullanıyor Roblox
hocam fps düşmüyor 60 üstü genelde sorun kasıyor gibi oluyor fareyi çevirince takılıyor gibi gözüküyor monitör 60 hz@Kükreyen Deli Adam, hocam Valorant da işlemci tabanli ya. Sistem Roblox ta kasma yaptıracak Kadar kötü değil diye düşünüyorum. 3. Nesil i5 kullanıyor arkadaş, şahsen 2. Nesil i5 ile yıllarca oynadım daha kasma yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.