i5 3470 sisteme ekran kartı önerisi

Evet düzgün okuyorum ve hala darboğaz yapabilir yazısını görüyorum.

@kickergls Yanlış düşünüyorsunuz. Kartın bit değeri performansını belirlemez. Bit değeri önemli değildir şu durumda.
Ayrıca GB'ına bakarak da kart alınmaz.

Bu konuyu biraz daha araştırmanızı öneririm. Ancak sadece bir cevap istiyorsanız yukarıda dediğim gibi 8 GB RAM+ RX 570 + PSU diyorum.
Muhtemelen yapacak. Evet sen de demişsin darboğaz yapar. Yapar mı yapar. Miktarı önemli değil

Aynı işlemciye sahibim.

Ben de bunlar arasında kaldım fiyat olarak 167 lira fark var araların da FPS olarak da 9 10 FPS oynuyor.
Oyun olarak da ARK, Watch Dogs 2, GTA 5 gibi oyunları full 1080p'de oynamak istiyorum.
2X4 8 GB RAM var, 1333 MHz 4X4GB daha var da anakartta slot yok fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemciye sahibim

Bende bunlar arasında kaldım fiyat olarak 167 lira fark var araların da fps olarak da 9 10 fps oynuyor.
Oyun olarak da ark, watch dogs 2, gta 5 gibi oyunları full 1080p de oynamak istiyorum.
2x4 8gb ram var 1333mhz 4x4gb daha varda anakartta slot yok fazla.
Daha ucuz bir RX 570 al. Nitro+ olmak zorunda değil. Bu kart RX 580 gibi 28472827 Watt çekmiyor. Gerçi yine de çok çekiyor, ancak undervoltla halledersiniz. Sosyalde rehberi vardı.

Aynı işlemciye sahibim

Bende bunlar arasında kaldım fiyat olarak 167 lira fark var araların da fps olarak da 9 10 fps oynuyor.
Oyun olarak da ark, watch dogs 2, gta 5 gibi oyunları full 1080p de oynamak istiyorum.
2x4 8gb ram var 1333mhz 4x4gb daha varda anakartta slot yok fazla.
Ark oynuyorsan RX 580 öneririm optimizasyonu kötü benimde 80 saatim ama Atlas oyununa geçtim yapımcı aynı, aynı sorunlar devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yapacağını düşünmüyorum. Benim işlemcim i5 3550, RX 570 kullanıyorum darboğaz felan yok.
Darboğaz yapacağını düşünmüyorum. Benim işlemcim i5 3550, RX 570 kullanıyorum darboğaz felan yok.
Hocam bende i5 4570 var eski GTX 950 ekran kartim da bile darbogaz vardi şimdi rx 570 var islemci devamli her oyunda 100 de çalişiyor.Ekran karti 70 85 arasi çalisiyor nasil oluyor bu kadarmi kotu bendeki işlemci anlamadim :(

Arkadaşta i5 8400 gibi bir işlemci yok ki, nasıl darboğaz yapmamasını bekliyorsunuz?

Soruna gelecek olursak, darboğaz yaşamak istemiyorsan i7 3770 alman lazım ki darboğazı ortadan kaldırabilesin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı