i5 3470 ve GT 630 sistem Valorant için nasıl bir performans verir?

Hocam R3 1200 le RX550 alacağım bütçem şu an anca bunlara yetiyor. Işlemciyi 490TL, 550'yi 900e buldum. Sence fiyatlar nasıl?
Eski parcalari bilmiyorum ama 2.el olarak ortalamadan düşükse iyidir fiyat bakındım iyi duruyor fanli ise islemci gayet iyi rx 550 temiz ise 900 yine iyi fiyat anakartı ne yapıcaksın?

Son düzenleme:
Eski parcalari bilmiyorum ama 2.el olarak ortalamadan düşükse iyidir fiyat bakındım iyi duruyor fanli ise islemci gayet iyi rx 550 temiz ise 900 yine iyi fiyat anakartı ne yapıcaksın?
Valla onu bilemedim hepsiburada 200tl indirim verdi 1.9k-2k falana geliyo. Anakartı 2. el almak çok sakat iş gibime geliyo. Peki PSU de kaç W lazımdır bana 500 çok mu?

Teşekkür ettim 2 dediğinede yazdım. Dolap'ta keşfettiğime bak! ‎Dolap - İkinci El Alışveriş
Bu nasıldır? Sen bayağı anlıyon hacım vallahi.

Bende açılmıyor dolap kullanmadığımdan modeli yazsana 3 şey önemli kablo yanık olup olmadığı 80+ sertifikasi olmasi ya da güç verimliliği eski PSU olmamasi korumaların tam olması ek olarak 12v kanalinda verdiği W degeri.

Teşekkür ettim 2 dediğinede yazdım. Dolap'ta keşfettiğime bak! ‎Dolap - İkinci El Alışveriş
Bu nasıldır? Sen bayağı anlıyon hacım vallahi.

https://shbd.io/s/9kcxT3k1 sevdigim parcalardan 0 fiyatı da uygun bu modelin korumalar konusunda sorunsuz guc degerleride iyi.
Fan degistirmesini umursamiyordan 80+ Silver bu da iyi.
Verimliligi fena degil bununda.
Sevilen markalardan High Power kalitelidir 6pinli ona dikkat.
Kablolar birtık eskimis duruyor
RX550 kullanıcaksim sorun olmaz gibi ama garanti istersen alma.
Dostum bunlardan başka da 2.elde yok herhalde kaliteli.

Son düzenleme:
Bende açılmıyor dolap kullanmadığımdan modeli yazsana 3 şey önemli kablo yanık olup olmadığı 80+ sertifikasi olmasi ya da güç verimliliği eski PSU olmamasi korumaların tam olması ek olarak 12v kanalinda verdiği W degeri.
Xilence xp500 80+ yok sanırm

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250629_210150_Dolap.jpg
    Screenshot_20250629_210150_Dolap.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 12

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı