i5 3470 vs i3 7100

Yav hocam ne zaman besliyordu? İlk çıktığı yıllarda besliyordu evet bunu ben de biliyorum ama şu anda besleyemez.

Ne alakası var? İşlemci her zaman aynı performansı mı gösteremeyecek? Günümüz oyunlarında bile besliyor zaten. Geçenlerde Stray adında bir oyun var. i7 2600- GTX 1050 Ti kombosunda oyunda bir sıkıntı çıkarmıyor.

Yav hocam ne zaman besliyordu? İlk çıktığı yıllarda besliyordu evet bunu ben de biliyorum ama şuanda besleyemez.
Ya bilader ha ilk çıktığı yıl ha 2022? Hayır anlamadığım nokta şu, zaman geçtikçe sanki ürünün besleme gereksinimi artıyo :d ekran kartları hakkında bilgin yok konuşuyosun.

Neden besleyemesin be? @Emma Stone @messinicocugu lütfen açıklama yapın şuna.

Hocam meseleyi hala farklı yerlere çekiyorsunuz benim verdiğim tavsiye ileri dönük olsundu sizin verdiğiniz tavsiye o işlemciler de yeterlidir. Platformlar sadece işlemciden mi ibaret? Bir platform eskimişse eskimiştir yahu.

İki işlemci de rahat besler sen belki de RAM darboğazı yiyorsun oyunda 8 GB RAM'in var çünkü.

Ya bilader ha ilk çıktığı yıl ha 2022? Hayır anlamadığım nokta şu, zaman geçtikçe sanki ürünün besleme gereksinimi artıyo :d ekran kartları hakkında bilgin yok konuşuyosun.

Neden besleyemesin be? @Emma Stone @messinicocugu lütfen açıklama yapın şuna.
Biladerli falan konuşma 1. 2. si çağ değişiyor be adam çağ neden bahsediyorsun yahu? Sana diyorum ki devir değişti artık Ryzenler çıktığından beri çoook şeyler değişti en basitinden aralarında sadece 3 nesil olan i7-7700 ile i3-10100f neredeyse aynı performansı gösteriyor diyorum. Sen hala 2600k GTX 1080 besliyor diyorsun yahu.

Biladerli falan konuşma 1. 2. si çağ değişiyor be adam çağ neden bahsediyorsun yahu? Sana diyorum ki devir değişti artık Ryzenler çıktığından beri çoook şeyler değişti en basitinden aralarında sadece 3 nesil olan i7-7700 ile i3-10100f neredeyse aynı performansı gösteriyor diyorum. Sen hala 2600k GTX 1080 besliyor diyorsun yahu.
Tamam kardesim i5-2500 5 yıl geçtikten sonra 1050 Ti'yi beslemez.

Biladerli falan konuşma 1. 2. si çağ değişiyor be adam çağ neden bahsediyorsun yahu? Sana diyorum ki devir değişti artık Ryzen'ler çıktığından beri çok şeyler değişti en basitinden aralarında sadece 3 nesil olan i7-7700 ile i3-10100F neredeyse aynı performansı gösteriyor diyorum. Sen hala 2600k GTX 1080 besliyor diyorsun yahu.

Devir değişse ekran kartının beslemeyeceği anlamına gelmiyor ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı