i5 3470 Witcher 3'te kaç FPS verir?

berkp1

Hectopat
Daha fazla  
RX 550 4 GB Intel i5 3470 16 GB RAM.
Sizce kaç FPS alırım.

Full HD (1920x1080) en düşük ayarlarda sabit olmadan 30 fps ve yakın değerleri, HD (1366x768) çözünürlükte ise en uygun grafik ayarlarını yapıp 60 FPS akıcı oynarsınız sanırsam.

Topladım PC'yi direk marka olarak almadım bir de demek istediğiniz ne demek.

Brom Izoly diye marka var da ondan bahsediyor inş o markanın bilgisayarını almamışsın diyor yani neyse onu bunu boş ver de düşük ayarlarda 50 FPS cıvarı alırsın.

Full HD (1920x1080) en düşük ayarlarda sabit olmadan 30 FPS ve yakın değerleri, HD (1366x768) çözünürlükte ise en uygun grafik ayarlarını yapıp 60 FPS akıcı oynarsınız sanırsam.

Neden o kadar düşükki. Sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşılıyopr PC

Neden o kadar düşükki. Sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşılıyopr PC.

RX 550 çok iyi bir kart değil. GT 1030'dan bile kötü. Zaten i5 3470 de çok performanslı bir oyun işlemcisi değil. RAM'ler ile kurtarabilirsiniz. O yüzden bu kadar kötü.

Neden o kadar düşükki. Sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşılıyopr PC
RX 550 2 GB AAA kalitede oyunlar için çok düşük kalıyor. Sizin kartınız orta segment ve günümüz e-spor oyunları dediğimiz oyunlarda akıcı bir oyun deneyimi sunmak için yeterli. Fakat AA veya AAA kalitedeki oyunları orta ayarlarda bile akıcı oynayamazsınız. Günümüz kaliteli oyunları için bence en az RX 570 8 GB modeli gereklidir.

Mesela ben valorantiçin kaç fps alırım diye sormuştum.Bana 50 falan demilşlerdi ama 120 alıyorum o nasıl oluyor.Bundada öyle birşey olabilirmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…