berkp1 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 RX 550 4 GB Intel i5 3470 16 GB RAM. Sizce kaç FPS alırım.
E Erenyldrr Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 731 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Kıbrıs, Gazimağusa 10 Şubat 2021 #11 berkp1 dedi: Mesela ben valorantiçin kaç FPS alırım diye sormuştum. Bana 50 falan demilşlerdi ama 120 alıyorum o nasıl oluyor. Bundada öyle bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kim 50 dedi hocam Intel HD Graphics bile 50 FPS almaz o oyunda. Artı 0 Eksi
berkp1 dedi: Mesela ben valorantiçin kaç FPS alırım diye sormuştum. Bana 50 falan demilşlerdi ama 120 alıyorum o nasıl oluyor. Bundada öyle bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kim 50 dedi hocam Intel HD Graphics bile 50 FPS almaz o oyunda.
KS KS berkp1 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakın burdaki oyunları rahatça oynatabiliyor. Erenyldrr dedi: Kim 50 dedi hocam Intel HD Graphics bile 50 FPS almaz o oyunda. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi öyle dedi. Bir de dediğinizi tam anlamamdım Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakın burdaki oyunları rahatça oynatabiliyor. Erenyldrr dedi: Kim 50 dedi hocam Intel HD Graphics bile 50 FPS almaz o oyunda. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi öyle dedi. Bir de dediğinizi tam anlamamdım