i5 3570-RX 570 sistem Windows 11 için yeterli mi?

Bence Windows Vista olayı gibi olacak herkes dandik ve yavaş deyip kenara atacak.

Cidden çok komiksiniz söyleyecek söz bulamıyorum. Şu önyargılarınızdan vazgeçin artık. Birisi der yok Windows 10'un makyajlı hali öbürü der yok Windows Vista v2.0 bıktım ya bıktım kardeşim anlamıyor musunuz beta versiyon bu beta. Daha kaç tane güncelleme gelecek bu haline bile benzemeyecek geçmiş sürümlerde olduğu gibi. Bu olay Windows 95'den beri devam ediyor hala anlayamadınız.

Cidden çok komiksiniz söyleyecek söz bulamıyorum. Şu önyargılarınızdan vazgeçin artık. Birisi der yok Windows 10'un makyajlı hali öbürü der yok Windows Vista v2.0 bıktım ya bıktım kardeşim anlamıyor musunuz beta versiyon bu beta. Daha kaç tane güncelleme gelecek bu haline bile benzemeyecek geçmiş sürümlerde olduğu gibi. Bu olay Windows 95'den beri devam ediyor hala anlayamadınız.
MS'in bahsettiği gibi desteklenmeyen işlemcilerde performans sorunu yaşanırsa sorun MS'den çıkar teknik olarak çünkü desteklenmemiş oluyor dolayısıyla destekleyenlerde problem oluşmadığı takdirde de kimse kenara atmaz. Vista dönemini net hatırlıyorum bence şimdiyle uzaktan yakından alakası yok. 3 nesil destek var ve 7. nesil için uğraşılıyor. Windows 10'dan bile eski işlemcilere destek verilmemesi bir açıdan mantıklı ama bir açıdan da bir tık işgüzarlık gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı