i5 3570K mı i7 3770k mı?

Alakası yok, dar boğaz falan olmaz. i5-2400 ile yola devam. Hiçbir sorun yaşatmaz HD7850 sana.
Vay be dostum. Boşuna masraf yapıp 400 TL verip cpu alıp ayrıca üstüne anakart değişimi filan düşündüm günlerce. Sırf ram frekansı 1333 görüyor diye. Kafam öyle karıştı ki bilemezsin.

HD7850 kullanıyorum, sıkıntı yaşadığım oyun yok. Ayrıca i5-2400 bile GTX970, GTX980 gibi kartları rahatlıkla kaldırabiliyor. RAM'lerin 1600MHz olmaması darboğaz olmaz. Sadece kendi frekansında çalışmaz, o kadar. 1333MHz olması hiçbir sorun teşkil etmez.

Sonuç: Yaz aylarına doğru eğer ekran kartı yetersiz gelirse takviye yaparsın ekran kartına.

HD7850 kullanıyorum, sıkıntı yaşadığım oyun yok. Ayrıca i5-2400 bile GTX970, GTX980 gibi kartları rahatlıkla kaldırabiliyor. RAM'lerin 1600MHz olmaması darboğaz olmaz. Sadece kendi frekansında çalışmaz, o kadar. 1333MHz olması hiçbir sorun teşkil etmez.

Sonuç: Yaz aylarına doğru eğer ekran kartı yetersiz gelirse takviye yaparsın ekran kartına.
Helal olsun kardeşim. Gayet yapıcı konuştun. Oyun için ekran kartını ilerde değiştirmek daha mantıklı diyorsun.

i5-4690K ve Z97 PC Mate alarak sistemini tamamla, ya da gidip direk R9 280X al.

Bunu demiştin. K serisi işlemci önerdin ama anakart oc özelliksiz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı