i5 3570K RX 570 sistem ne kadar eder?

Abartı değil mi o? Ryzen sistemler 4.5k civarına ilana koyuluyor. 5.5k buna verileceğine en kötü APU R3 3200G toplansa daha iyi.

Ölü sistem. RX 570, 1250 liraya bile var. İşlemci ölü soket, 450 TL'den fazlası verilmiyor. 16 GB RAM edeceği 300 lira zaten. Sıfır gibi fiyatlar çeken sizlersiniz maalesef.

Güncellik farkı. Birisinin önü açık.

Ölü işlemci dediğin model halen günümüzde birçok ekran kartını çok rahat bir şekilde besliyor.

Ölü işlemci dediğin model halen günümüzde birçok ekran kartını çok rahat bir şekilde besliyor.

Ölü, performans için denmiyor. Yaşlandı ve güncelliğini yitirdi. Besliyor dediğiniz kartlar artık giriş seviyesi bile sayılmayan, fosil kartlar. 5.5k neden versinler bu sisteme?

Neden sıfır fiyat çekeyim? Arkadaş sistemini 2. elden satacak.

Hocam kazık demek yerine piyasayı araştırıp öyle yorum yapmanız daha sağlıklı olacaktır.

Çok olmadı ikinci elden alışveriş yapalı. Piyasayı iyice araştırıyorum ve ucuza (olması gereken fiyata) alıyorum.

Ölü, performans için denmiyor. Yaşlandı ve güncelliğini yitirdi. Besliyor dediğiniz kartlar artık giriş seviyesi bile sayılmayan, fosil kartlar. 5.5k neden versinler bu sisteme?

Çok olmadı ikinci elden alışveriş yapalı. Piyasayı iyice araştırıyorum ve ucuza (olması gereken fiyata) alıyorum.
rx570'e fosil diyip r3 3300g mi öneriyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı