Yavuz Sultan Selim
Hectopat
İşlemci ölü soket, 450 TL'den fazlası verilmiyor. 16 GB RAM edeceği 300 lira
Hocam şaka galiba, daha dün 2. el 8 GB RAM'i 300 TL'ye aldım.
İşlemci ölü soket, 450 TL'den fazlası verilmiyor. 16 GB RAM edeceği 300 lira
Hocam şaka galiba, daha dün 2. el 8 GB RAM'i 300 TL'ye aldım.
Abartı değil mi o? Ryzen sistemler 4.5k civarına ilana koyuluyor. 5.5k buna verileceğine en kötü APU R3 3200G toplansa daha iyi.
Ölü sistem. RX 570, 1250 liraya bile var. İşlemci ölü soket, 450 TL'den fazlası verilmiyor. 16 GB RAM edeceği 300 lira zaten. Sıfır gibi fiyatlar çeken sizlersiniz maalesef.
Güncellik farkı. Birisinin önü açık.
Sıfır gibi fiyatlar çeken sizlersiniz maalesef.
Kazık yemeniz bizi bağlamıyor hocam![]()
Ölü işlemci dediğin model halen günümüzde birçok ekran kartını çok rahat bir şekilde besliyor.
Neden sıfır fiyat çekeyim? Arkadaş sistemini 2. elden satacak.
Hocam kazık demek yerine piyasayı araştırıp öyle yorum yapmanız daha sağlıklı olacaktır.
Çok olmadı ikinci elden alışveriş yapalı.
Hocam bayağı olmuş, 16 GB RAM'e 300 TL fiyat vermenizden anladığım kadarıyla.
Piyasayı derinlemesine araştırmayıp kazık yemen umurumda değil.
Yeni diskler hatırına 4K ile ilana koyulabilir.
Tamamdır hocam, siz 10 yıl öncesi hayal dünyanızda yaşamaya devam edin. İyi günler.
rx570'e fosil diyip r3 3300g mi öneriyorsunuz?Ölü, performans için denmiyor. Yaşlandı ve güncelliğini yitirdi. Besliyor dediğiniz kartlar artık giriş seviyesi bile sayılmayan, fosil kartlar. 5.5k neden versinler bu sisteme?
Çok olmadı ikinci elden alışveriş yapalı. Piyasayı iyice araştırıyorum ve ucuza (olması gereken fiyata) alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.