i5-3570K sistem alınır mı?

Arkadaşlar bu sistem bu zamanda alınır mı? RAM'siz fiyati 1400.650'ye DDR3 2*8 RAM buldum baska ilanda. Onunla konusup biraz indirim yapsa toplam 2K.

Bir sure kendi ekran kartini kullanmayi dusundum HD4000 varmis. Daha sonra tekrar para biriktirince almayi dusunuyorum.

Ben CS:GO Witcher GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum bazen de PyCharm VS Code Adobe Discord gibi programlar kullanıyorum genelde.
2012 de cikan bir islemci ve DDR3 16 GB RAM ile donma kasma gibi sorunlar olur mu?

RAM ise bu.

Pazarlık yapıp 1.400-1670₺ gibi bir fiyatlandırmaya düşürürseniz alınabilir. Yoksa para vermeye gerek yok adam aşırtma yapmış o cihazların sağlık durumu iyi değildir emin olunuz. Ve işlemci eski de kaldı 5.nesil altında benim de kullandığım işlemci 5.nesil altıdır bu işlemciler çok büyük oyunları açmıyor adam sıkılamış bayağı bir. Bunun yerine kendin 2.el parçaları bulup toplasan anakart ve RAM'i kendin alsan daha uyguna gelir ve sağlıklı kullanırsın.

Pazarlık yapıp 1.400-1670₺ gibi bir fiyatlandırmaya düşürürseniz alınabilir. Yoksa para vermeye gerek yok adam aşırtma yapmış o cihazların sağlık durumu iyi değildir emin olunuz. Ve işlemci eski de kaldı 5.nesil altında benim de kullandığım işlemci 5.nesil altıdır bu işlemciler çok büyük oyunları açmıyor adam sıkılamış bayağı bir. Bunun yerine kendin 2.el parçaları bulup toplasan anakart ve RAM'i kendin alsan daha uyguna gelir ve sağlıklı kullanırsın.

RAM'siz fiyat 1400 diyor. 4*4 RAM ama 8*2 daha saglikli diye baska ilandan almak istedim.

Ben biraz daha arastirim o zaman.

Sizin onereceginiz var midir? ikinci el islemci+anakart Max 1.5k

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı