Hocam yeni anakart ve RAM bir de işlemci alması gerekir.
Ekran kartı tam performans çalışmaz. 1080p'de çok darboğaz olur.Bu arada ekranı da 1080p kullanıcam yanı darboğazdan kastınız nedir ne sıkıntı yapar
Bu arada ekranı da 1080p kullanacağım yanı darboğazdan kastınız nedir ne sıkıntı yapar
Bu arada ekranı da 1080p kullanacağım yanı darboğazdan kastınız nedir ne sıkıntı yapar.
Bu arada ekranı da 1080p kullanacağım yanı darboğazdan kastınız nedir ne sıkıntı yapar.
60hz monitör de 60fps geçilebiliyor mu ben 60fps den fazla alamıyorum 70alırsam sıkıntı yokEkran kartı tam gücünü göstermez 200FPS alacağına 70 alırsın.
60Hz monitör de 60FPS geçilebiliyor mu ben 60FPS'den fazla alamıyorum 70alırsam sıkıntı yok
Şimdi anladığım şey doğru mudur soruyorum...
Ekran kartını takarsam elektrik ve uyum konusunda sıkıntı olmaz ama kartın gücünü gerektiği kadar kullanamam yani gidip herkülün 5kglik Damb'ı kaldırmasını istemiş olurum ama o dambıl'ı kaldırabilir ve arıza vermez. Ben şimdilik sistemi güncelleyene kadar 60 FPS alsam yeter. Bu şekilde doğru mu yapmış olurum...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.