i5-3570K sisteme RTX 3060 Ti takılır mı?

Bu arada ekranı da 1080p kullanacağım yanı darboğazdan kastınız nedir ne sıkıntı yapar

Ekran kartı tam gücünü göstermez 200FPS alacağına 70 alırsın.

Bu arada ekranı da 1080p kullanacağım yanı darboğazdan kastınız nedir ne sıkıntı yapar.

200 FPS alabileceğin oyunda işlemcin ekran kartına yetersiz geldiği için belki 100 FPS alacaksın, ama ileride işlemci, anakart ve RAM değiştirirsen ekran kartından tam performans alırsın.
Kullanıma engel bir durum yok, sadece tam performans alamayacaksın o kadar.

60Hz monitör de 60FPS geçilebiliyor mu ben 60FPS'den fazla alamıyorum 70alırsam sıkıntı yok

Örnek verdim sadece 1080P'de çok alamazsınız 2K da anca bazı oyunlar da olabilir.

Şimdi anladığım şey doğrumudur soruyorum...

Ekran kartını takarsam elektrik ve uyum konusunda sıkıntı olmaz ama kartın gücünü gerektiği kadar kullanamam yani gidip herkülün 5kg lik damb'ı kaldırmasını istemiş olurum ama o dambıl'ı kaldırabilir ve arıza vermez.. ben şimdilik sistemi güncelleyene kadar 60 fps alsam yeter.. bu şekilde doğrumu yapmış olurum...

Şimdi anladığım şey doğru mudur soruyorum...

Ekran kartını takarsam elektrik ve uyum konusunda sıkıntı olmaz ama kartın gücünü gerektiği kadar kullanamam yani gidip herkülün 5kglik Damb'ı kaldırmasını istemiş olurum ama o dambıl'ı kaldırabilir ve arıza vermez. Ben şimdilik sistemi güncelleyene kadar 60 FPS alsam yeter. Bu şekilde doğru mu yapmış olurum...

Evet kesinlikle böyle. İleride işlemci ve diğer parçaları değiştirirsen herkül 5 ton kaldırır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı