i5 4. Nesil ve GT 820M Laptop 1200 TL'ye Alınır mı?

emrex57

Decapat
Masaüstü veya laptop farketmez bütçem 1200 bile değil ama bir laptop gördüm mahallemden öğretmen bir abi satıyor. Evinde bir oda var. Komple laptop dolu o da Dell marka i5 işlemci 4. Nesil 2.10 GHz, 4 GB, RAM 1 TB HDD harici Geforce 920m ekran kartı var.

Bilgisayar 0 gibi duruyor dışarıdan. Sizce özellikler 1200 lira eder mi? Oynayacağım oyun da yok bir tek silkroad oynuyorum aslında 500 liralık bir PC de kaldırır Silkroadı. Sizden isteğim bu PC 1200 lira eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eder. Hatta ileride farklı ama giriş seviyesi oyunlar oynamak isterseniz ufak dokunuşlarla bu mümkün olur. Ben aynı özelliklere sahip 820M bulunan cihaza sahibim. Çok memnunum tavsiye ederim.

Bizim burada da 1400Tl'ye i5 5.nesil laptop satıyor HP marka fakat 4gb ram modeli babam için düşünüyorum fiyat uygun gözüküyor.

@BERWAR Dediği gibi, bu fiyata alınacak Dizüstü bilgisayarların özellikleri çok kötü seviyelerde. O yüzden alın.
Aldıktan sonra bir teknik serviste bakım ve termal macun yenilemesini yaptırın.
Üstüne temiz bir Windows 10 kurulumu yapın.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Hocam Q8400 işlemci gt9800 ekran kartı 6 GB ram monitör klavye vs set halinde 1000 lira diyor birisi. Sizce bu laptop mı yoksa o masaüstünü mü tercih edersiniz
Bir de bu dell marka dizüstünü nasıl incelersiniz siz olsanız? Yani ben onu nasıl kontrol edeyim fiyatı ucuz bulanlar dikkat et falan demişler de
Gayet iyi, kim satiyorsa piyasa fiyatının altına satıyor. O laptop en az 2000₺ eder. Başka bir arızası var mı dikkatli bakın. Biraz fazla ucuz geldi.
Hocam bu laptop tamir görmüş ise bir sorun teşkil eder mi? Ben inceledim biraz gayet iyi duruyordu. Bana dedi ki alt kapağının 3 tane vidası düşmüş ama bir sorun olmuyor dedi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı