Hocam yardımınız için teşekkürler biraz geç yazıyorum ama laptopu düzelttim. Mavi ekran 2 geri sürücü dönünce düzeldi tek arızalı eleman batarya çıktı.
Hocam mavi ekran sorunu sürücüyü tekrardan kurunca düzeldi. Ama kapanma sorunu devam ediyor onunda adaptörden olabileceğini düşünüyorum.
Hocam yardımınız için teşekkürler biraz geç yazıyorum ama laptopu düzelttim. Mavi ekran 2 geri sürücü dönünce düzeldi tek arızalı eleman batarya çıktı.
Bu tür hataları Acer Aspire E1 572g cihazımda alıyordum. Bu tür durumu yaşayanlar için bir çözüm yolu buldum. Çözüm yolu şu enableulps denen sistemi kapatmak. Bu sistem ekran kartında aktivite olmadığında kendini devre dışına aldığından kaynaklı bu hatalar alınıyor. PC Ekran kartı driver -...
Powershell'i yönetici olarak açıp alttaki kodu gir güç planlarında "İşlemci Güç Yönetimi" kısmında maksimum işlemci frekansı olacak onu 0 veya 2600 yap tekrar dene. Gerçi sonda U harfi olan işlemciler güç tasarrufu için oluyor ama.
PowerShell'i yönetici olarak açıp alttaki kodu gir güç planlarında "işlemci güç yönetimi" kısmında maksimum işlemci frekansı olacak onu 0 veya 2600 yap tekrar dene. Gerçi sonda u harfi olan işlemciler güç tasarrufu için oluyor ama.
PowerShell'i yönetici olarak açıp alttaki kodu gir güç planlarında "işlemci güç yönetimi" kısmında maksimum işlemci frekansı olacak onu 0 veya 2600 yap tekrar dene. Gerçi sonda u harfi olan işlemciler güç tasarrufu için oluyor ama.
10 yıllık PC şimdi çok daha garip bir durum var 3 yıldır düzeltmeyi deniyorum anca şimdi yakınlaştım. Şimdiki durum 2 RAM aynı anda takılıyken kapanıyor ama iki RAM'i de tek tek taktığında ilk mavi ekran yiyorum sonra PC açılıyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Bakalım ne zamana bana sorun çıkarmıycak
10 yıllık PC şimdi çok daha garip bir durum var 3 yıldır düzeltmeyi deniyorum anca şimdi yakınlaştım. Şimdiki durum 2 RAM aynı anda takılıyken kapanıyor ama iki RAM'i de tek tek taktığında ilk mavi ekran yiyorum sonra PC açılıyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Bakalım ne zamana bana sorun çıkarmayacak.
Merhaba arkadaşlar, laptop'umu aldığım günden bu yana çeşitli bir kaç hata alıyorum. Servise gönderdiğimde bana formatlayıp geri gönderdiler. Aynı zamanda donanımsal testlerden geçtiğini ve sorunsuz olduğunu belirttiler. Ancak bilgisayarımda oyun oynarken driver_not less_or equal hatası alıyorum...
www.technopat.net
Bu hatayla ilgili bir konu buldum arkadaş sorunu anakart değişimi ile çözmüş.
Merhaba arkadaşlar, laptop'umu aldığım günden bu yana çeşitli bir kaç hata alıyorum. Servise gönderdiğimde bana formatlayıp geri gönderdiler. Aynı zamanda donanımsal testlerden geçtiğini ve sorunsuz olduğunu belirttiler. Ancak bilgisayarımda oyun oynarken driver_not less_or equal hatası alıyorum...
www.technopat.net
Bu hatayla ilgili bir konu buldum arkadaş sorunu anakart değişimi ile çözmüş.
Hocam 10 yıllık PC'nin anakartını bulamıycağım için o iş sıkıntı ama AMD'nin HD 8750 m ekran kartı biraz sıkıntılı driver Wi-Fi ile driver kuramıyorsun, ekran donuyor falan internete bakarsan görürsün bu hatası bol bir sürücüyü temizden kurarım. 4 GB dururken sonra ikisini de takar test ederim baktım olmadı oyun performansında falan sıkıntı yok böyle devam eder artık.