i5-4210U Windows 8.1 sistem hızlandırma

Alwestia

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4
SSD veya HDD modeli
SSD -
Ekran kartı
İntel HD Graphics Family
Anakart
-
İşlemci
İntel i5-4210U 1.70GHz 4CPUs -2.4GHz
İşlemci: Intel i5-4210U 1.70GHz 4cpus -2.4GHz
4 GB RAM.
DirectX 11.
Ekran kartım: Intel HD Graphics familyg.

Sistemim yukarıdadır. Gerçekten oyunları oynarken zorluk çekiyorum FPS düşmesi vs. cidden iyi FPS arttıran program ve iyi bir temizleyici program bilen varsa yardıma geçebilir mi? Bilgisayar için her türlü ayarı yaptım. Performans ayarları vs. cok işe yaramadı.

İşlemci: Intel i5-4210U 1.70GHz 4cpus -2.4GHz
4 GB RAM.
DirectX 11.
Ekran kartım: Intel HD Graphics familyg.

Sistemim yukarıdadır. Gerçekten oyunları oynarken zorluk çekiyorum FPS düşmesi vs. cidden iyi FPS arttıran program ve iyi bir temizleyici program bilen varsa yardıma geçebilir mi? Bilgisayar için her türlü ayarı yaptım. Performans ayarları vs. cok işe yaramadı.

İlk olarak FPS'yi bu sistemle çok az yükseltirsiniz.

Denendi, kesinlikle öneriliyor. Yani ben öneriyorum. Rehberdeki Msconfig kısmını geçin, şehir efsanesi o. Hiçbir şey yapmasan bile o bloatware'den kurtul.

Edit: Çok işe yaramadı demişsin ama ne tür bir FPS artışı arıyorsun? Gerçekten FPS arttırmak istiyorsan asıl tavsiyem aşağıda yer alıyor.

Yapacaklarını yapmışsın. O sistemle o kadar performans alırsın. SSD modeli nedir? FPS artıran program istersen Wise Game booster var fakat çok artırmaz. Sistem temizleyici olarak BleachBit ve PureRa öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı