i5 4460 - GT730 Windows 11 kaldırır mı?

Ekstra olarak o sisteme Windows 11 kurup ne yapacaksın? Al Windows 10'u, yayıla yayıla kullan. Hiç zahmetli işlere girme.

Valorant Windows 11 için TPM 2.0 istiyor. Anakartında TPM 2.0 yoksa Valorant oynayamazsın. Muhtemelen yoktur. Varsa anakartına uyumlu TPM 2.0 çipi alıp takabilirsin.

Muhtemelen yok internetten araştıracağım çözümü var mı diye eğer yoksa Windows 11 kuramayacağım.

Ekstra olarak o sisteme Windows 11 kurup ne yapacaksın? Al Windows 10'u, yayıla yayıla kullan. Hiç zahmetli işlere girme.

Kurarsamda zaten superlite kuracağım dedim bari biraz grafikler şekilli olsun oda olmuyormuş :/

Valorant Windows 11 için TPM 2.0 istiyor. Anakartında TPM 2.0 yoksa Valorant oynayamazsın. Muhtemelen yoktur. Bulabilirsen anakartına uyumlu TPM 2.0 çipi alıp takabilirsin.
Bu tpm çipini çok araştırdım türkiyede satan yok mu hocam bunu. Benim anakart da tpm yeri var asus z97 maximus hero anakartım

Bu TPM çipini çok araştırdım Türkiye'de satan yok mu hocam bunu. Benim anakart da TPM yeri var ASUS Z97 Maximus Hero anakartım.

Hocam biraz bakındım ama çözüm olarak yapmış yapan adam bunu yapsam TPM hatası yine verir mi acaba?

Dosya Ekleri

• resim_2024-10-26_202047770.png
    resim_2024-10-26_202047770.png
    250,4 KB · Görüntüleme: 22
Bu tpm çipini çok araştırdım türkiyede satan yok mu hocam bunu
Türkiye'de bu ürünü satanları bulmak biraz zor. Genel olarak Ali Express üzerinden satılıyor. Aslında Türkiye'ye getirip satmak mantıklı olur. Zira ülkedeki bilgisayar kullanıcılarının önemli bir kısmı TPM çipi olmayan anakartlardan kullanıyor. (En azından Türkiye'de satana ben denk gelmedim.)

Hocam biraz bakındım ama çözüm olarak yapmış yapan adam bunu yapsam TPM hatası yine verir mi acaba?
Olma şansı da var, olmama şansı da var. Bu yöntem hakkında net bir bilgiye sahip değilim. Yardım aldığın kaynağın linkini atar mısın?

Türkiye'de bu ürünü satanları bulmak biraz zor. Genel olarak Ali Express üzerinden satılıyor. Aslında Türkiye'ye getirip satmak mantıklı olur. Zira ülkedeki bilgisayar kullanıcılarının önemli bir kısmı TPM çipi olmayan anakartlardan kullanıyor.

Olma şansı da var, olmama şansı da var. Bu yöntem hakkında net bir bilgiye sahip değilim. Yardım aldığın kaynağın linkini atar mısın?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodan baktım eğer TPM için çözüm varsa Windows 11 kuracağım zaten 2025'te Windows 10 desteği bitiyor TPM için çözüm varsa da kafam rahat olur hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodan baktım eğer TPM için çözüm varsa Windows 11 kuracağım zaten 2025'te Windows 10 desteği bitiyor TPM için çözüm varsa da kafam rahat olur hocam.

Muhtemelen olmaz. Ekstra olarak 14 Ekim 2025'e daha çok var. O zamana kadar büyük ihtimalle yeni anakart ve işlemci alırsın. Koskoca 1 yıl var sonuçta.

Ben bu ayarı denedim olmamıştı.

Anladım hocam biraz da bakınacağım eğer TPM için çözüm yoksa Windows 10 superlite kuracağım mecnur.

Muhtemelen olmaz. Ekstra olarak 14 Ekim 2025'e daha çok var. O zamana kadar büyük ihtimalle yeni anakart ve işlemci alırsın. Koskoca 1 yıl var sonuçta.

Yani oda var hocam koskoca 1 yıl göreces sanırım Windows 10 superlite yolları gözüktü bana :D

Anladım hocam biraz da bakınacağım eğer TPM için çözüm yoksa Windows 10 superlite kuracağım mecnur.

Yani oda var hocam koskoca 1 yıl göreces sanırım Windows 10 superlite yolları gözüktü bana :D
Eğer çözüm bulabilrsen haber ver birlikte 11'e geçelim :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı