i5 4460 - GT730 Windows 11 kaldırır mı?

Minidump'a baktım, sorun GPU gibi dursada farklı sebepleri olabiliyor, direkt kart arızalı diyemeyiz ama ihtimal dahilinde, RAM'lerden dolayı bile bu sorun olabiliyor.

Vanguard'ı kaldırıp tekrar kurulması sağlayalım, tarayıcıda donanım hızlandırmayı kapatıp, Windows onarımı yapıp bir test edelim, sorun olursa yeni Minidump'a bakalım.

Bende aynısı ama işlemci i5-4590dı Windows 11 kaldırmıyor deneme bile. Windows 10 bile çok geliyordu.

Minidump'a baktım, sorun GPU gibi dursada farklı sebepleri olabiliyor, direkt kart arızalı diyemeyiz ama ihtimal dahilinde, RAM'lerden dolayı bile bu sorun olabiliyor.

Vanguard'ı kaldırıp tekrar kurulması sağlayalım, tarayıcıda donanım hızlandırmayı kapatıp, Windows onarımı yapıp bir test edelim, sorun olursa yeni Minidump'a bakalım.

Hocam yanıtları geç gördüm kusura bakmayın sabah kalktım kasanın ön panelini açıp hava tuttupm kasa içinde gram toz kalmadı termal macunlarda yeni oldu mis gibi dediğiniz şeyleri uyuglicam şimdi umarım ekran kartında sıkıntı olmaz çünkü Intel HD kullanmaya geri dönmek istemem açıkçası.

Bende aynısı ama işlemci i5-4590'dı Windows 11 kaldırmıyor deneme bile. Windows 10 bile çok geliyordu.

Hocam o yüzden kurarsam eğer superlite kurarım artık normal sürüm Windows kullanmak saçma boştayken 4 GB RAM yemesi çok kötü bir durum superlite Windows 11 var kafamda ama TPM sorunu yüzünden vaz gçemek zorunda kaldım.

Hocam o yüzden kurarsam eğer superlite kurarım artık normal sürüm Windows kullanmak saçma boştayken 4 GB RAM yemesi çok kötü bir durum superlite Windows 11 var kafamda ama TPM sorunu yüzünden vaz gçemek zorunda kaldım.
Zaten Windows 11 geçmene izin vermiyor ama nasıl yapılıyordu unuttum bir şey indiriyorsun o kod sayfasını açıyorsun ve gereksinimleri siliyorsun bayağı uğraştırıcı ben yapmıştım 1 saat sürmüştü. Ama emin olun yapmanıza deyecek bir şey yok. Windows 10 en iyisi o sistem için. Şuan GTX 1060 eşdeğeri ekran kartım i5-4590 kullanıyorum Windows 11 yine bunu zorlar.

Zaten Windows 11 geçmene izin vermiyor ama nasıl yapılıyordu unuttum bir şey indiriyorsun o kod sayfasını açıyorsun ve gereksinimleri siliyorsun bayağı uğraştırıcı ben yapmıştım 1 saat sürmüştü. Ama emin olun yapmanıza deyecek bir şey yok. Windows 10 en iyisi o sistem için. Şu an GTX 1060 eşdeğeri ekran kartım i5-4590 Kullanıyorum Windows 11 yine bunu zorlar.

Anladım hocam teşekkürler zaten ikilemde kalmıştım kafamdaki soruları da cevapladınız resmen o zaman format atarsam Windows 10 superlite atarım yoluma bakarım :D

hocam dün mavi ekran yemedim fakat bugün 2 kere mavi ekran yedim mimdumplar burda: mavi ekranlar.rar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı