Satılık i5 4460, GTX650 ti boost 4GB, x2 RAM Monitör dahil

warlok

Hectopat
Daha fazla  
Logitech g230 gaming headset 80tl.

0538 320 77 25 nolu telefon üzerinden tercihen whatsapp yolu ile yada arda_clky@hotmail.com üzerinden mail yoluyla bana her türlü sorunuz ve resimler için ulaşabilirsiniz.

Forum resimleri 1 mb altı istediğinden dolayı telefondan resimleri ekleyemedim. İlgilenen herkese telefondan yardımcı olabilirim yada maıil yolu ile iletebilirim.

Son düzenleme:
Whatsapptan şu an yazdım bakabilirseniz iyi olur.

Monitöru 200tl ye verebilirim elden. Ancak onun kutusu yok evde temizliğe gelen bayan boş kutunun çöp olduğunu düşundüğü için atmış. Klavye + ekran istersenizde 300tl ye verebilirim. Klavye teknosadan alinma yanılmıyorsam 3-5 ay daha garantisi olmalı.

Sadece monitör için Whatsapp üzerinden mesaj attım. Bilginize...

HP 2311gt 23" 3D LED Monitör EFT ile alınmak üzere tarafımca rezerve edilmiştir...

Monitör satılmıştır , yeni sahibine hayırlı olsun. Ekran kartı bu hafta sonuna kadar ayırtılmıştır. Anakart, işlemci, kasa , psu , ramler ve dvd playeri 1000tl den verebilirim. Anakart ve işlemci 900 ve 1000 serisi ekran kartlarını ve dx12 yi destekliyor istenilen ekran kartı eklenince gayet sağlam bir sistem olacaktir. Witcher 3 te yanında hediyem

Sahibindende parça fiyatlarını inceleme fırsatım oldu fiyatlari revize ediyorum

işlemci 450 den 425 e düştü
Anakart 225 ten 200 e düştü
Ramler 100 den 90 a düştü
Kasa 140 tan 120 ye düştü
Psu 140 tan 120 ye düştü
Ekran kartı ve hdd ise hala aynı fiyattan satılıktır.

Fiyatlarda pazalık olmayacaktır.

Alacak arkadaşın psu su yetmediği için ekran kartı tekrar satıştadır. Klavye 100tl ye verebilirim ilgilenen olur ise. Kasanın toplam fiyatı ise son indirimler ile 1300tl olmuştur. Pazarlık yoktur.

Ekran karti ve player olmadan 1000tl olur

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşlemci ayırtılmıştır. Kasayı komple alacak çıkar ise bayram süresince yanında klavye hediyem olacak bayram indirimlerini kaçırmak istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı