i5-4460 sistem yükseltme önerisi

• Konuyu başlatan aky87
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.573
bir tane daha 8 gb ram alırsanız oyun oynarken vs. büyük oranda farkını görürsünüz. Ekran kartınız şuan için işinizi görebilecek bir güçte bu yüzden değiştirmemenizi öneririm. İşlemcinizi ise satıp yerine r5 2600 yapmanızda sizin için iyi olacaktır. Ayrıca Ssd mi kullanıyorsunuz yoksa Hdd mi ?
benim islemciyi
ne kadara satabilirim?
Arkadaşlar bir sorum daha olacaktı. İşlemcimi ekran kartımı ve hyperx 4gb 800mhz ramleri kaça satabilirim ?

Son düzenleme:
benim islemciyi
ne kadara satabilirim?
Arkadaşlar bir sorum daha olacaktı. İşlemcimi ekran kartımı ve hyperx 4gb 800mhz ramleri kaça satabilirim ?

işlemcinizi 400 tl gibi bir fiyata satabilirsiniz. Ramlerinizi tek bir sekizlik sanıyordum oyüzden bir tane daha 8 alın önerisinde bulundum ama eğer 2x4 ram varsa değiştirmeyin derim. Masraflı olur. sonuç olarak r5 2600 işlemci ve 480gb lık güzel bir ssd sizin için daha uygun olur.

işlemcinizi 400 tl gibi bir fiyata satabilirsiniz. Ramlerinizi tek bir sekizlik sanıyordum oyüzden bir tane daha 8 alın önerisinde bulundum ama eğer 2x4 ram varsa değiştirmeyin derim. Masraflı olur. sonuç olarak r5 2600 işlemci ve 480gb lık güzel bir ssd sizin için daha uygun olur.
4 lerin yanina ayni ramdan 8 lik koyablirmiyim

Paranız varsa RX570,500W 80+(bronz yada Düz 80+)güç kaynağı,8GB aynı değerlerdeki bir ram daha ve bu sistemi 720 Low ayarlarda oyun oynamaya başlayınca değistirin.

Sisteme işlemci olarak amd seçicekseniz anakart a320, b350 veya b450 en azında olmak zorunda ramlerde ddr3, ddr4'e geçilme ekran kartı 350 450 tl arası eder diye tahmin ediyorum ama genede emin değilim.
Sistemde ssd dışından bir ekleme yapıcaksanız i7 4770 veya i7 4770k olabilir.

Son düzenleme:
Bu sistemi iyilestirmek icin Ekran karti ram ve islemci icin beni zora sokmayacak butce ne kadar olur ?
Onları değiştiricekseniz ztn direk bütün sistemi değiştirip bence veya biraz daha idare edin sonra sistemi satıp güncel bir sistem toplarısınız illaki yükseltecek diyorsanız 2. El için 1000 1500 tl ayırmanız yeterli olur diye tahmin ediyorum.

Selamlar. Sistemimi en maliyetsiz en basit şekildenasıl geliştirebilirim maliyetsiz derken büyük paralar vermeden demek istedim.
Intel Core i5-4460 3.20 ghz (4cpus)
8 gb ram
AMD Radeon R9 280 3072mb GDDR5
Asus Z97-K Motherboard
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Elinizdeki parrçaların hâlâ belli bir piyasası var iken satıp, 2. elde uygun fiyatlı garantili parçalar almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı