İ5 4460 ve GTX 750Ti Tabanlı Sistem Toplama

ihsankutamis

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistemimi yenilemeye karar verdim ve GTA 5 almayı planlıyorum. Fazla bütçem yok açıkçası. Zaten anakart, ekran kartı, işlemci almayı planlıyorum şu an. Bir kaç parça seçtim uygun mudur nasıldır ? 1300-1400 TL bütçem var. Şu anki güç kaynağım 700w ve DDR3 1333 MHz RAM var 2x4 olmak üzere. (Ekran kartı strix olmayan modelide olabilir)

İşlemci: Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci
Ekran kartı: Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
Anakart : ASUS H97-PRO GAMER Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600Mhz HDMI&DVI

Son düzenleyen: Moderatör:
vatan bilgisayardan olursa iyi olur, perşembe günü almayı planlıyorum 285 vatanda yok sanırım yinede bir sorarım kargo işine hiç bulaşmak istemiyorum. Birde bu amd kartlarda shadowplay tarzı bir uygulama varmıdır? Bilginiz varmı acaba

upload_2015-1-24_10-21-53.png

İşlemci overclock edilemiyor ama anakart overclock'a müsait. Gelecekte para biriktirirseniz yeni işlemci alabilirsiniz. Bu arada anakart' ın çipseti güncel olduğu için bu anakart'ı seçtim.

Eki Görüntüle 45205

İşlemci overclock edilemiyor ama anakart overclock'a müsait. Gelecekte para biriktirirseniz yeni işlemci alabilirsiniz. Bu arada anakart' ın çipseti güncel olduğu için bu anakart'ı seçtim.
Cevap için teşekkür ederim. Ama anakart olarak asusdan başka kullanmadım. Gayet memnunum asusdan, o yüzden tercihimi yine asustan yapmak istiyorum. Lakin uzun süre kullanacağım msi güvenemiyorum.. anakartı h97 chipsetli alayım ozaman uygun olur mu? Overclock istermiyorum zaten artık bulaşmam bir daha, şuanki işlemcim pentium dual core e6600 3.9 ghz overclcok ettimde işlemci tam yükteyken örneğin usb aygıları düzgün çalışmıyor oyun oyunarken fare takılıyor vs.. o yüzden overclcok tövbe, bütçeyi de aştım zaten yeterince ilk mesajda belirttiğim anakartı alayım ozaman oda destekliyecek değilmi yeni işlemcileri? birde sizin belirttiğiniz ekran kartı üstteki r9 280 den iyimidir? nasıl performansı? amd kartların nvidia tarafında eşlerini pek bilmiyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı