RX570 kartında VGA bulunmamakta. Monitörünüzde hangi çıkış var ise HDMI dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Ben de bir süre RX570'i bu şekilde kullandım.
TeşekkürlerÖyleyse o zaman, 2 fanlı bir RX 570 alın.
Sapphire Pulse Amd Radeon RX 570 4G 256Bit GDDR5 (DX12)PCI-E Fiyatı
Sapphire Pulse Amd Radeon RX 570 4G 256Bit GDDR5 (DX12)PCI-E en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
HDMI dönüştürücü ile VSR yapabilir miyim? Mesela şuan VGA dönüştürücü ile yapamıyorum.RX570 kartında VGA bulunmamakta. Monitörünüzde hangi çıkış var ise HDMI dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Ben de bir süre RX570'i bu şekilde kullandım.
Bu konuda fikrim yok maalesef.HDMI dönüştürücü ile VSR yapabilir miyim? Mesela şuan VGA dönüştürücü ile yapamıyorum.
Pulse ile nitro arasında çok az hız farkı var. Ala bilirse tabiiki nitro alsın da, bütçeyi aşmaması için pulse modelini önerdim.En iyi RX 570'lerden biri.Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Pulse ile nitro arasında çok az hız farkı var. Ala bilirse tabiiki nitro alsın da, bütçeyi aşmaması için pulse modelini önerdim.
En iyi RX 570'lerden biri.Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Arkadaşlar peki RX 570 takarsam işlemciden darboğaz yer miyim?RX570 kartında VGA bulunmamakta. Monitörünüzde hangi çıkış var ise HDMI dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Ben de bir süre RX570'i bu şekilde kullandım.
Hayır arkadaşım.Arkadaşlar peki RX 570 takarsam işlemciden darboğaz yer miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.