Köydeki eski püskü E3400 2600pro lu 2 GB RAM'li kasamda oynuyorum hocam Black ops 1 ve PES 17'yi neden imkansız olsun? Witcher 2'nin de sistem gereksinimleri minimum şu şekilde:Witcher 2, PES 16, Black Ops 1 imkansız hocam.
Köydeki eski püskü E3400 2600Pro'lu 2 GB RAM'li kasamda oynuyorum hocam Black Ops 1 ve PES 17'yi neden imkansız olsun? Witcher 2'nin de sistem gereksinimleri minimum şu şekilde:
işlemci: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz veya eşdeğer AMD.
ekran kartı: NVIDIA GeForce 8800, 512 MB hafıza veya eşdeğer ATI.
RAM: 2 GB.
sabit disk: 25 GB boş alan.
Ekleme: @377619 hocam Windows 8.1'e geçmenizi tavsiye ederim oyun oynamak istiyorsanız sistemin az RAM kullanması gerek.
HP Pavilion G6'mı laptop hocam? Witcher 2 DLC'leri oynanmayacaksa kaldırır. İlk çıktığında ben XP PC'mle(yukarıda belirttiğim) bi hışımla oynamıştım. Witcher benzeri oyunları sevmediğimden devam etmedim.İnanır mısınız hocam, HD7670M'li laptopta pes17'yi kasarak oynatmamıştı.
Bu arada Witcher 2'nin sistem özellikleriyle alakası yok. 3GB RAM'le hayal gibi.
HP Pavilion G6'mı laptop hocam? Witcher 2 DLC'leri oynanmayacaksa kaldırır. İlk çıktığında ben XP PC'mle(yukarıda belirttiğim) bir hışımla oynamıştım. Witcher benzeri oyunları sevmediğimden devam etmedim.
CS:GÖ hangi ayarlarda?CoD mw serisi, CoD Black Ops 1, LoL, CS:GO, FIFA ve PES 13'e kadar(belki PES 17'ye kadar), RAM artırılırsa belki Valorant, GTA IV, ETS 2, Dead Space 1-2, Battlefield bad Company 2, Witcher 1-2 daha sayayım mı hocam?
Hocam en düşük ayarlarda 640x480 veya 800x600'de oynatır diye düşünüyorum.CS:GÖ hangi ayarlarda?
Hocam LoL kaldırmaz bence sistem gereksinimleri yüksek.CoD mw serisi, CoD Black Ops 1, LoL, CS:GO, FIFA ve PES 13'e kadar(belki PES 17'ye kadar), RAM artırılırsa belki Valorant, GTA IV, ETS 2, Dead Space 1-2, Battlefield bad Company 2, Witcher 1-2 daha sayayım mı hocam?
GTA 3 olur mu?Hocam en düşük ayarlarda 640x480 veya 800x600'de oynatır diye düşünüyorum.
LoL kaldırır. GTA 3 olur. CS:GO ve LoL'de aynı ekran kartıyla ama daha kötü işlemci ile 60 FPS elde edilmiş en düşük ayarlarda bazı yabancı forumlarda yazıyor.Hocam LoL kaldırmaz bence sistem gereksinimleri yüksek.
GTA 3 olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.