i5 450M sistem ile ne oynanır?

İşletim sistemi
Windows 10

377619

Hectopat
Makaleler
1
i5 450M 2.4GHz.
AMD Mobility Radeon 5000 series.
3GB DDR3 1066 MHz RAM.
Önerilere açığım Windows 10 kullanıyorum.

Witcher 2, PES 16, Black Ops 1 imkansız hocam.
Köydeki eski püskü E3400 2600pro lu 2 GB RAM'li kasamda oynuyorum hocam Black ops 1 ve PES 17'yi neden imkansız olsun? Witcher 2'nin de sistem gereksinimleri minimum şu şekilde:
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz veya eşdeğer AMD

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800, 512 MB hafıza veya eşdeğer ATI

RAM: 2 GB

Sabit Disk: 25 GB boş alan
Ekleme: @377619 hocam Windows 8.1'e geçmenizi tavsiye ederim oyun oynamak istiyorsanız sistemin az RAM kullanması gerek.

İnanır mısınız hocam, HD7670M'li laptopta pes17'yi kasarak oynatmamıştı.

Bu arada Witcher 2'nin sistem özellikleriyle alakası yok. 3GB RAM'le hayal gibi.

İnanır mısınız hocam, HD7670M'li laptopta pes17'yi kasarak oynatmamıştı.

Bu arada Witcher 2'nin sistem özellikleriyle alakası yok. 3GB RAM'le hayal gibi.
HP Pavilion G6'mı laptop hocam? Witcher 2 DLC'leri oynanmayacaksa kaldırır. İlk çıktığında ben XP PC'mle(yukarıda belirttiğim) bi hışımla oynamıştım. Witcher benzeri oyunları sevmediğimden devam etmedim.

Dell'di yanlış hatırlamıyorsam. Witcher 2'yi ben de sevmedim başta, sonra Witcher 3 oynayınca resmen aşık oldum. Witcher 3 oynayın hocam.

CoD mw serisi, CoD Black Ops 1, LoL, CS:GO, FIFA ve PES 13'e kadar(belki PES 17'ye kadar), RAM artırılırsa belki Valorant, GTA IV, ETS 2, Dead Space 1-2, Battlefield bad Company 2, Witcher 1-2 daha sayayım mı hocam?
CS:GÖ hangi ayarlarda?

CoD mw serisi, CoD Black Ops 1, LoL, CS:GO, FIFA ve PES 13'e kadar(belki PES 17'ye kadar), RAM artırılırsa belki Valorant, GTA IV, ETS 2, Dead Space 1-2, Battlefield bad Company 2, Witcher 1-2 daha sayayım mı hocam?
Hocam LoL kaldırmaz bence sistem gereksinimleri yüksek.
Hocam en düşük ayarlarda 640x480 veya 800x600'de oynatır diye düşünüyorum.
GTA 3 olur mu?

Mound and Blade, age of Civilization, this is war of mine ve emin olmayarak Mafia 2 diyorum sistem gereksinimlerine siz bakarsınız kaldırıyorsa efsane oyundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…