i5 4570 3.2 Turbo ile 3.6 GHz işlemci aldım şu anda GTX 1050 2 GB ekran kartı ile kullanıyorum PUBG'de darboğaz yapmıyor ama %100 lerde çalışıyor. RX 570 4 GB veya 8 GB modelini alacağım en yakın zamanda sizce darboğazım çok fazla olur mu, orta ayarlarda veya yüksekte?
@varexta Zaten windowsu daha yeni kurdum sadece Pubg yükledim Ssd yok pc de ama bunun cpu kullanımıyla fazla alakası olamaz pubg de çok düşük ayarlarda oynadığım için büyük ihtimal işlemciye çok yük biniyor.
Ama şöyle birşey var ne kadar düşükse o kadar fazla fps veriyor o yüzden düşükte oynamalıyım düşükte oynayıncada darboğaz oluyor gerçekten sıkıldım para harcamaktan şu bilgisayara.
@varexta Zaten windowsu daha yeni kurdum sadece Pubg yükledim Ssd yok pc de ama bunun cpu kullanımıyla fazla alakası olamaz pubg de çok düşük ayarlarda oynadığım için büyük ihtimal işlemciye çok yük biniyor.
Ama şöyle birşey var ne kadar düşükse o kadar fazla fps veriyor o yüzden düşükte oynamalıyım düşükte oynayıncada darboğaz oluyor gerçekten sıkıldım para harcamaktan şu bilgisayara.
Aynen öyle grafik ayarlarını düşürdüğünüz zaman ekran kartı zorlanmamaya başladığı için tamamını kullanmıyor işlemciye yük biniyor. Dediğiniz gibi iki ucu *** değnek
Grafikler arttiginda islemciye de yuk biniyor. Pubg de gta V de battlefield 1 ve 5 de sorun yasayacaktir. Npc nin çok oldugu oyunlarda soeun yasayacaktir. Ama islemci cok da kotu degil. Sicaklik kontorlu yapilmali ve ram 16 olmali
1050 den 570e gecmek mantiksiz 580 ve ya 590 a geçin
Battelfield gibi agir oyunlarda cpu darbogaz yapabilir ama digerlerinde sorun olmaz.
Bir de GTA V de maks ayarlarda cpu darbogaz yapar
Doğru soyluyorsunuz bütce icin uygun.
Gtx 1050 ile gayet mutluydum. Cs go Lol gibi oyunları üst kalitede açiyordum.
Ama istedigim oyunlari son ayarda açamiyordum (Everspace oyunu buna örnektir).
Her oyunu maks da oynamak icin AMD tarafında RX 580, RX 570 e gore daha iyi performans veriyor, en azindan 4GB lik versiyonuny alirsa daha mutlu olur.