İ5 4590 ve GTX 970 uyumu

Ekran alma şimdilik :D
Sistem.PNG

İşlemci soğutucu takmazsan niye çöp olsun hocam? Ben mi yanlış görüyorum? İşlemci 4590 değil mi? O.C yapılıyor mu o işlemciyle? Yapılmıyor değil mi? Isınmaz yani yeter o stok soğutucu. SSD şart derseniz siz bilirsiniz ama SSD oyun performansını etkilemiyor. 30 saniye az beklemek için ekran kartından kısacaksanız siz bilirsiniz.
4.200TL'ye sistem toplanacak ve bu sisteme SSD olmayacak. Çok güzel biliyorsun kardeşim. 200TL monitör ne peki? VGA ve 720p mi oynayayım GTX970 ile?

Ekran almam şart. Çünkü bu bilgisayarlar Minecraft oyunundan başka bir CS:GO oynuyorum. Tüm oyunlarımı hemen oynamak istiyorum.

4.200TL'ye sistem toplanacak ve bu sisteme SSD olmayacak. Çok güzel biliyorsun kardeşim. 200TL monitör ne peki? VGA ve 720p mi oynayayım GTX970 ile?

Ekran almam şart. Çünkü bu bilgisayarlar Minecraft oyunundan başka bir CS:GO oynuyorum. Tüm oyunlarımı hemen oynamak istiyorum.
AOC'un 1080P 5Ms monitörleri var bu bir. İkincisi PSU yu 700 watt değil 500 watt alırsınız daha da iyisini alırsınız. SSD alıp ne yapacaksınız acaba? 30 saniye geç açılsın ama 30 FPS daha fazla alın mantıklı olan bu değil mi? Sen al SSD yi bir kaç gün sonra pişman olup açma forumda GTX 980 marka önerisi diye.

Göktuğ Emir Sende GTX 970'i yerin dibine soktun be kardeşim. Gtx 970 ile 980 arasındaki fiyata değer bir performans farkı yok. Ful HD çözünürlük için oldukça yeterlidir GTX 970. Benim önerdiğim sistemi alması en doğru seçim olur. Hem ileride ikinci 970'i alıp SLI yapabilir güç kaynağı yeterli. SSD bu uçak gibi olacak sistemin kanatlarıdır ve uçaklar kanatsız uçamaz...

Göktuğ Emir Sende GTX 970'i yerin dibine soktun be kardeşim. Gtx 970 ile 980 arasındaki fiyata değer bir performans farkı yok. Ful HD çözünürlük için oldukça yeterlidir GTX 970. Benim önerdiğim sistemi alması en doğru seçim olur.
970 kötü demiyorum. 4200 TL ye 970 kötü diyorum. O bütçeyi 200-300 TL daha arttırsan 980 Ti alabilecekken ne gerek var 970 almaya. Ayrıca hep Full HD oynamayacak belki. DSR diye bir teknoloji var. 3000 TL bütçesi olup 960 alan kişiye de derim bu bütçeye 960 ne diye.

Göktuğ Emir Bak kardeşim seni anlıyorum. Ama sen beni anlamak istemiyorsun galiba. Sen sistemin diğer bileşenlerinden kısarak 980 alınması gerektiğini söylüyorsun fakat 970 3 sene civarı rahatlıkla götürecek bir kart ve yetersiz kaldığı zaman ikincisini alıp yoluna kaldığı yerden devam edebilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı