i5 4670 için termal macun önerisi

Bütçe
70
Arkadaşlar bu işlemci için bütçeme uygun macun önerisi bekliyorum.
70-80 TL civarında MX-4 olur diyecektim ama onlar da uçtu maalesef. Altındaki fiyatlara alınan termal macunların da birbirinden çok farkı olacağını sanmıyorum. Eğer MX-4 alamayacaksanız tek kullanımlık dandik macunlardan alın geçin derim. Elektronikçilerde 5-10 liraya bulunanlardan.

70-80 TL civarında MX-4 olur diyecektim ama onlar da uçtu maalesef. Altındaki fiyatlara alınan termal macunların da birbirinden çok farkı olacağını sanmıyorum. Eğer MX-4 alamayacaksanız tek kullanımlık dandik macunlardan alın geçin derim. Elektronikçilerde 5-10 liraya bulunanlardan.
Onlarda zarar verir diye korkuyorum.

5-10 liralık macun süreceğine diş macunu sür hocam aynı ısıyı alırsın. Buu modellere bakabilirsin.

Onlarda zarar verir diye korkuyorum.
Zarar görmezsiniz de şöyle olur MX-4 ile 70 derece olursa diğeri olsun 76-77 derece. Daha çabuk kuruyabilir, etkisini yitirebilir, sıcaklık sorunu olursa yenilenir. Ekran kartı 500TL bile olsa hadi daha iyi bir şey alın diyeceğim ama sadece HD4670 için değmez bence.

5-10 liralık macun süreceğine diş macunu sür hocam aynı ısıyı alırsın. Buu modellere bakabilirsin.

Zalman'ı aslında alabilirim. Nasıldır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı