Pysi Developer
Hectopat
Arkadaşlar bu işlemci için bütçeme uygun macun önerisi bekliyorum.
70-80 TL civarında MX-4 olur diyecektim ama onlar da uçtu maalesef. Altındaki fiyatlara alınan termal macunların da birbirinden çok farkı olacağını sanmıyorum. Eğer MX-4 alamayacaksanız tek kullanımlık dandik macunlardan alın geçin derim. Elektronikçilerde 5-10 liraya bulunanlardan.Arkadaşlar bu işlemci için bütçeme uygun macun önerisi bekliyorum.
Onlarda zarar verir diye korkuyorum.70-80 TL civarında MX-4 olur diyecektim ama onlar da uçtu maalesef. Altındaki fiyatlara alınan termal macunların da birbirinden çok farkı olacağını sanmıyorum. Eğer MX-4 alamayacaksanız tek kullanımlık dandik macunlardan alın geçin derim. Elektronikçilerde 5-10 liraya bulunanlardan.
Zarar vermez kullanabilirsin. Ben 2021de 30 TL'ye kocaman bir dandik termal macun almıştım 40 gram mi ne halen kullanıyorum. MX-4 ile çok fark göremedim.Onlarda zarar verir diye korkuyorum.
![]()
HALNZIYE HY883 TERMAL MACUN 6,5W/M-K 30 GR - Fiyatı, Yorumları
HALNZIYE HY883 TERMAL MACUN 6,5W/M-K 30 GR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Zarar görmezsiniz de şöyle olur MX-4 ile 70 derece olursa diğeri olsun 76-77 derece. Daha çabuk kuruyabilir, etkisini yitirebilir, sıcaklık sorunu olursa yenilenir. Ekran kartı 500TL bile olsa hadi daha iyi bir şey alın diyeceğim ama sadece HD4670 için değmez bence.Onlarda zarar verir diye korkuyorum.
5-10 liralık macun süreceğine diş macunu sür hocam aynı ısıyı alırsın. Buu modellere bakabilirsin.
![]()
Zalman ZM-STC8 1.5 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM-STC8 1.5 gr Termal Macun gr fiyatı 86,60 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Zalman ZM-STC8 1.5 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Wipaste C2 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Wipaste C2 4 gr Termal Macun gr fiyatı 45,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Wipaste C2 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Atığım macunlar güzel F/P macunlar onlara bak dandik bir şey sürme 3 ayda kuruyolar.Bütçeyi aşıyor maalesef. Dandik bir şey alacağım mecbur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.