i5 4670 için termal macun önerisi

Bütçe
70
5-10 liralık macun süreceğine diş macunu sür hocam aynı ısıyı alırsın. Buu modellere bakabilirsin.
Atığım macunlar güzel F/P macunlar onlara bak dandik bir şey sürme 3 ayda kuruyolar.
Söylediğiniz yanlış.
1080Ti için olsa neyse tamam da 200TL etmeyecek karta 200 TL termal macun komik olur.
Attığınız linktekiler de yine iş görür doğru fakat dandik olan da 3 ayda kurumaz veya diş macunu ile de karşılaştırılmaz yani hocam.

Söylediğiniz yanlış.
1080Ti için olsa neyse tamam da 200TL etmeyecek karta 200 TL termal macun komik olur.
Attığınız linktekiler de yine iş görür doğru fakat dandik olan da 3 ayda kurumaz veya diş macunu ile de karşılaştırılmaz yani hocam.
Bizzat kendimden biliyorum. 2 sene önce Haziran ayının başında termal macun değişimi yapmıştım 10-15 TL lik bir şeydi yük altında CPU: 85-90 arası GPU: 80 lere kadar çıkıyordu. MX-4 aldım tabi o zamanlar 60-70 TL civarı bir şeydi sürdükten sonra işlemci 75-80 i geçmedi ekran kartı da 70-72 leri geçmedi. Benim attığım macunlar 200 TL değil bu arada arkadaşın bütçesine uygun en iyi alacağı 2 seçenek. ZALMAN= 8.3, WİPASTE=6 ısı iletkenliği sağlıyor o dandik macunlar 2 derece ısı iletkenliği ya var ya yok hatta çoğu 1.9 diye biliyorum.

Bizzat kendimden biliyorum. 2 sene önce Haziran ayının başında termal macun değişimi yapmıştım 10-15 TL lik bir şeydi yük altında CPU: 85-90 arası GPU: 80 lere kadar çıkıyordu. MX-4 aldım tabi o zamanlar 60-70 TL civarı bir şeydi sürdükten sonra işlemci 75-80 i geçmedi ekran kartı da 70-72 leri geçmedi. Benim attığım macunlar 200 TL değil bu arada arkadaşın bütçesine uygun en iyi alacağı 2 seçenek. ZALMAN= 8.3, WİPASTE=6 ısı iletkenliği sağlıyor o dandik macunlar 2 derece ısı iletkenliği ya var ya yok hatta çoğu 1.9 diye biliyorum.
Üstte de söyledim attığınız ürünler olabilir evet onlar için demedim ama ucuz macunlar hiç iş görmez konusunda söyledim. Ben de MX-4 kullanıyorum ayrıca 10 küsur liraya aldığım 20-30 gram dandik termal macun da var. Çok önemli olmayan işlerde dandik olanı kullanıyorum iş görüyor. Mesela elimde öyle HD4000 serisi çok ısınmayan bir kart olsa dandik macunu kullanırım MX-4 'e pek kıyamam.🙂

GTX750 Ti kartım.
Pardon hocam ben i5 4670'i kafamda HD4670 gibi yorumladım galiba. Yanlış gördüğüm için HD4670 ekran kartı üzerinden yaptım yorumları.
Tabi ki işlemci için yukarıda tavsiye edilenler gibi bilindik markaları kullanırsanız daha iyi olur.

Son düzenleme:
Bizzat kendimden biliyorum. 2 sene önce haziran ayının başında termal macun değişimi yapmıştım 10-15 TL'lik bir şeydi yük altında CPU: 85-90 arası GPU: 80'lere kadar çıkıyordu. MX-4 aldım tabii o zamanlar 60-70 TL civarı bir şeydi sürdükten sonra işlemci 75-80'i geçmedi ekran kartı da 70-72leri geçmedi. Benim attığım macunlar 200 TL değil bu arada arkadaşın bütçesine uygun en iyi alacağı 2 seçenek. Zalman= 8.3, wipaste = 6 ısı iletkenliği sağlıyor o dandik macunlar 2 derece ısı iletkenliği ya var ya yok hatta çoğu 1.9 diye biliyorum.

Zalman'ın yanında şırıngasıda geliyor değil mi?

Hocam hadron nasıldır?
Hadron alma hocam dün sana yazdıktan sonra baktım benim MX-4 de bitmek üzere Wipaste sipariş ettim 11 civarı kargoya vermişti adamlar. Bu macun Alman markası güzel bir macun ısınma problemleri yaşıyorsan iyi gelecektir bana güven kendime de sipariş ettim.

Hadron alma hocam dün sana yazdıktan sonra baktım benim MX-4 de bitmek üzere wipaste sipariş ettim 11 civarı kargoya vermişti adamlar. Bu macun alman markası güzel bir macun ısınma problemleri yaşıyorsan iyi gelecektir bana güven kendime de sipariş ettim.

Bugün alsam pazartesi mi gelir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı