Kaan_klft
Hectopat
@Silinen üye, elinizde RAM, güç kaynağı, HDD, kasa vs var mı? Varsa özellikle bellekleriniz ne durumda?
RAM 8 güç kaynağı 300W 500W alacağım kasa var HDD'de var.
@Silinen üye, elinizde RAM, güç kaynağı, HDD, kasa vs var mı? Varsa özellikle bellekleriniz ne durumda?
RAM 8 güç kaynağı 300W 500W alacağım kasa var HDD'de var.
İyi geceler. Konuyla alakalı olduğu için ayrı konu açmaya gerek duymadım.i5-4690K maksimum GTX 1060'a darboğaz yapmadan çalışabiliyor.
2015'ten beri i7 4790 kullanıyorum. İkisi arasından oyum i7 4790'a. Ama şahsen ikisini de pek önermem. Sonuçta yıl olmuş 2020. Şimdiki aklım olsa i7 4790K tercih ederdim en azından.
İyi geceler. Konuyla alakalı olduğu için ayrı konu açmaya gerek duymadım.
Peki i7 4790 işlemci maksimum hangi kartla darboğaz yapmadan çalışabiliyor acaba?![]()
DDR3 ramler / PSU da Alicam evetRAM'lerin DDR versiyonu nedir? Bütçenize yeni alacağınız PSU da dahil mi?
Bu konuda @Jonathan North'a katılıyorum, GTX 1660 Super ve GTX 1660Ti'a yeteceğini düşünüyorum.İyi geceler. Konuyla alakalı olduğu için ayrı konu açmaya gerek duymadım.
Peki i7 4790 işlemci maksimum hangi kartla darboğaz yapmadan çalışabiliyor acaba?![]()
@Silinen üye, belirtmiş olduğunuz bütçe dahilinde dediğiniz gibi i5 4690 + H81 anakart + 500W PSU sığdırılabiliyor, bu şekilde alınabilir duruyor ancak bütçenizi +200/250 kadar genişletebilme imkanınız olursa geleceğe dönük ve güncel olması açısından Ryzen 3 1200 (12nm) + B450 tabanlı bir sistem sizin için çok daha sağlıklı olur.
Ryzen 3 1200 ucuz onu da alabilirim ama performanstan düşüş olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.