i5 4690 sisteme ekran kartı önerisi

cmbmgs1905

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba benim sistemim aşağıdaki gibi bu sisteme hangi ekran kartı uygun olur sizce ?
Benim aklımda GTX 1060 6 GB var ama darboğaz sorunu olur mu emin değilim eğer sorun olur diyorsanız siz hangi kartı önerirsiniz? Sorun olmaz diyorsanız bu sistem beni ne kadar süre idare eder ve hangi 1060'ı tavsiye edersiniz marka olarak? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

İşlemci: i5-4690
Anakart: Asus H97-PLUS
RAM: Kingston HyperX Savage 8 GB 1600MHz (2 * 4 GB)
PSU: Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundan oyuna değişmekle beraber genelde yetiyor. Ama şu sıralar fiyatından dolayı GTX 1060'ı önermem. Fiyatı çok yüksek ve o parayı hak etmiyor. RX 580 veya bütçeyi daha da düşürerek RX 570'e yönelin derim. Kalan bütçe ile de RAM takviyesi yapabilirsiniz. 8 GB RAM artık yetmemeye başladı oyunlarda.

Eğer uygun fiyata 1060 bulabilirseniz ona yönelin derim darboğaz yapmaz. Eğer bulamassanız 580 ideal bir kart ama ilerde satmak isterseniz biraz uğaşırsınız. Sercan'ın dediği gibi sisteminizi 16 GB ram yapmaya çalışın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı