Çözüldü i5 4690K boşta %75 kullanılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan059

Hectopat
İşlemcim güvenli modda %75 çalışıyor gözüküyor. Oyuna girdiğimde 4 çekirdekte 100% çalışıyor gözüküyor. Eskiden böyle değildi. Kasa tertemiz, babam sorunu oraya bağladı, gelip görünce başka bir sorun olduğunu anladı. Ve son olarak ekran kartım %25 kullanılıyor. Darboğaz buna mı deniyordu? Görüntüleri konuyla alakası olmayan bir sebepten dolayı atamıyorum gerekirse atarım.

İşlemcim i5-4690K
Ekran kartım R7 250

Not: Bilgisayarım 5 yıllık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tam tarama yaptıktan 10 dakika sonra virüs algılayan antivürüsüme teşekkür ederim. Birkaç kez bilgisayarı yeniden başlattı o yüzden geç kaldım. Görev yöneticisinin fotoğrafı.
İşlemcim güvenli modda %75 çalışıyor gözüküyor. Oyuna girdiğimde 4 çekirdekte 100% çalışıyor gözüküyor. Eskiden böyle değildi. Kasa tertemiz, babam sorunu oraya bağladı, gelip görünce başka bir sorun olduğunu anladı. Ve son olarak ekran kartım %25 kullanılıyor. Darboğaz buna mı deniyordu? Görüntüleri konuyla alakası olmayan bir sebepten dolayı atamıyorum gerekirse atarım.

İşlemcim i5-4690K
Ekran kartım R7 250

Görev yöneticisi ekran görüntüsü atar mısınız?

İşlemcim i5-4690K
Ekran kartım R7 250

Hocam ekran kartı yapıyordur darboğaz yapıyorsa.

Tam tarama yaptıktan 10 dakika sonra virüs algılayan antivürüsüme teşekkür ederim. Birkaç kez bilgisayarı yeniden başlattı o yüzden geç kaldım. Görev yöneticisinin fotoğrafı.

Dosya Ekleri

• Ekran A1lıntısı.PNG
    Ekran A1lıntısı.PNG
    123,5 KB · Görüntüleme: 54
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı