Çözüldü i5 4690K İşlemci Isınma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
vsync açıp dene yine aynısını yapıyorsa ya da 90a yaklaşıyorsa kesinlikle problem var montajda. Virüs taramasında da 83 dereceyi görmesi anormal tabi odan 40-45derece değilse :D

vsync açıp dene yine aynısını yapıyorsa ya da 90a yaklaşıyorsa kesinlikle problem var montajda. Virüs taramasında da 83 dereceyi görmesi anormal tabi odan 40-45derece değilse :D

Hocam FPS düşük olunca fazla ısınmıyor ama bence 60-70 C olması yine fazla.. Ne yapayım bilemedim artık bıktım gerçekten

O.C yapacak mıydınız ? Yapmayacaksanız neden K'lı tercih ettiniz ?

Bence birkaç oyun oyun yükle öyle dene. Hangi ildesin? oda sıcaklığın çok yüksekse onun da fazla etkisi olur.

Bence birkaç oyun oyun yükle öyle dene. Hangi ildesin? oda sıcaklığın çok yüksekse onun da fazla etkisi olur.

Hocam şu an oyunum yok Steam'den back-up dosyalarımı alacam sadece Minecraft'ı denemek için yükledim FPS limitini kaldırdığımda 90-100 arası sıcaklık..

O.C yapacak mıydınız ? Yapmayacaksanız neden K'lı tercih ettiniz ?

Şimdilik olmasa da daha sonra OC düşünüyordum..

Minecraft iyi bir örnek değil bence o sebeple diyorum. Hiçbir şey yükleyemiyorsan unigine heaven ya da valley yükle 300-400mb bir şey olması lazım sitesinden indirebilirsin. Dx11 bir uygulamada test etmen daha sağlıklı olur normal bir yük ile gelen ısıyı görmek açısından.

Minecraft iyi bir örnek değil bence o sebeple diyorum. Hiçbir şey yükleyemiyorsan unigine heaven ya da valley yükle 300-400mb bir şey olması lazım sitesinden indirebilirsin. Dx11 bir uygulamada test etmen daha sağlıklı olur normal bir yük ile gelen ısıyı görmek açısından.

Hitman Absolution indirip bakayım hocam Steam'den, takipte kalınız, bu arada Erzurum hocam ne sıcağı :)

En kötüsü bir bakkala götür, anlat durumu fakat sakın ola hiçbir parça değiştirmesine izin verme ve bilgisayarı bırakma ki zaten bırakmassın, dikkatlice fanı çıkarıp bakın altına derim ben. Sen yapamam dersen bilen birine yaptır ama dikkatli olması konusunda iyice uyar.

En kötüsü bir bakkala götür, anlat durumu fakat sakın ola hiçbir parça değiştirmesine izin verme ve bilgisayarı bırakma ki zaten bırakmassın, dikkatlice fanı çıkarıp bakın altına derim ben. Sen yapamam dersen bilen birine yaptır ama dikkatli olması konusunda iyice uyar.

VatanBilgisayar'ın servisinden de yararlanmayı düşünüyorum hocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı