i5 4690K İşlemci ve RX 570 Ekran Kartı Darboğaz

@darkageman @CillianMurphy Stok değerler ile aldığım sonuçlar bunlar.

İlk başlarda CPU değerleri %100'dü gittikçe düştü fakat oyun içinde hala anlık donmalar ve GPU kullanımının %0 a dahi düştüğünü gördüm. Oyundayken bellek kullanımım neredeyse %100'e yakın sorun bundan da kaynaklı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• menü.png
    menü.png
    976,8 KB · Görüntüleme: 66
  • oyunici-min.png
    oyunici-min.png
    988,1 KB · Görüntüleme: 56
Oyun daha stabil değil ondan öyle senin PC ile alakalı değil. Oyunun optimizasyonu kötü anlık 1 FPS lere düşüyor biliyorum çünkü arkadaşım oynuyor benim tabiri caizse sövüyor. Gelecek güncelleme ile çözülecekmiş. Diğer oyunlarda böyle yapıyor mu ?

Oyun daha stabil değil ondan öyle senin PC ile alakalı değil. Oyunun optimizasyonu kötü anlık 1 FPS lere düşüyor biliyorum çünkü arkadaşım oynuyor benim tabiri caizse sövüyor. Gelecek güncelleme ile çözülecekmiş. Diğer oyunlarda böyle yapıyor mu ?
Dediğim gibi Battlefield oyunlarında ve COD oyunlarında durum bu şekilde. CPU kullanımının yoğun olduğu oyunlar özellikle 64 kişiden fazla oyuncunun bulunduğu haritalarda durum böyle oluyor.

H81 çipset anakartların OC potansiyeli Z serisi kadar iyi değil. OC durumunda yaşamış olduğunuz problem biraz da bundan kaynaklanıyor olabilir. O anakartta OC yapmak pek sağlıklı değil. Önerim, işlemcinizi stok hızlarda kullanmaya devam etmeniz yönünde. Ayrıca 64 kişilik sunucularda işlemci kullanımının tavan yapması normal. GPU kullanım değeri %90 seviyelerinden aşağıya çok düşmediği sürece sorun yok.

H81 çipset anakartların OC potansiyeli Z serisi kadar iyi değil. OC durumunda yaşamış olduğunuz problem biraz da bundan kaynaklanıyor olabilir. O anakartta OC yapmak pek sağlıklı değil. Önerim, işlemcinizi stok hızlarda kullanmaya devam etmeniz yönünde. Ayrıca 64 kişilik sunucularda işlemci kullanımının tavan yapması normal. GPU kullanım değeri %90 seviyelerinden aşağıya çok düşmediği sürece sorun yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı