Şu an için sadece dış görünüşünü değerlendirebilirim ve bence sadece bunun için bile alınabilir Detaylı inceleme yapacağım zaman sizi de eklerim. Şimdilik buradan da inceleyebilirsiniz ; Corsair Carbide Air 540 İncelemesi - Technopat
Şu an için sadece dış görünüşünü değerlendirebilirim ve bence sadece bunun için bile alınabilir Detaylı inceleme yapacağım zaman sizi de eklerim. Şimdilik buradan da inceleyebilirsiniz ; Corsair Carbide Air 540 İncelemesi - Technopat
Doğru biliyorsunuz... 1866 Mhz almamın sebebi aradaki çok az fiyat farkı ve özellikle kırmızı renkli soğutma... Çalışmasında bir problem olmayacağını düşündüğüm için de aldım. Umarım sorun çıkmaz
Bence de en güzel renk seçimini yapmış olursunuz. Bana verilen bilgiye göre iki haftaya kadar hem beyazı hem de gri renkli olanı stoklarda olacakmış. Ben beklemek istemedim ama bence de en güzel rengi gri... Diğer güzellikleri de ortak zaten
O zaman siyah almam iyi bir seçim olmuş Aydınlatma işini de halledersem tam olarak içime sinen bir sistem olmuş olacak. Umarım sorun çıkmadan kullanmak nasip olur. Kasa için darısı başınıza
Sağolun... Umarım istediğiniz gibi bir sistem alırsınız siz de... Teknolojinin sonu yok Şimdilik iyi sonuçlar alabileceğimiz bir sistem diye düşünüyorum. Darısı başınıza