i5 4690K Sistem Toplama Ve Önerileriniz

• Konuyu başlatan Sin0w
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 3.287
Evet edilir.

Alabilirsin, ancak bana kalsa Nvidia'dan yana kullanırdım hakkımı.

@Murat5038 Hocam aslında ilk düşündüğüm kart 280, sonradan kararimi değiştirdim. Nvidia'dan seçeceğim kart 960 olacak ama performans ve fiyat olarak 280x sanki daha uygun geliyor bana. Tekrardan mı baksak acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye 4690k Sabit vazgeçemem. @Murat5038 Ekran kartına ayırdığım herhangi bir bütçe yok, genel toplam fiyatı belli 2500 ile 2650 civarında. Anakart ve işlemci sabit, diğer birleşenler değiştirilebilir ancak.

Soğutucuyu sonra alın ve belleği 2X4 8GB bellek alın.
Sistemden soğutucu saten çıkarıldı. Ram bellekler saten 2x4. @Murat5038 Nvidia 960 alsam, 280x karşı nasıl bir performans alırım acaba ? Ayrıca Anakart GA-Z97-D3H olarak değişti. Burada yapacağım SSD çıkarmak ki istemiyorum. Farklı bir sistem toplamak yada daha ilerde , 4-5 yıl sonra yeni bir ekran kartı almak. Başka bir çözüm yolu gözükmüyor bana. Bütçeyi'de zorlasam 2700 geçemez, oda beni zor durumda bırakır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı