PSU çok manidar.
RX 580'de alabilirsiniz fakat RX 500 serisi sorunlu olduğu için ben önermiyorum. Size kalmış. 1050 Ti'dan daha güçlüdür ama uçurumda yoktur.
Arkadaşın sistemi taşımayabilir 580'i ve yine söylüyorum; sorunlu bu kartlar. Çoğu miningli ve çok eskiler.Çok fark var %40minimum 1050 Ti'e para verilmez.
850w PSU mevcut. İşlemci yeterli. 1050ti dün ki kart mı? Teknoloji şans işi rx 570 aldım 2yıl sonra bozuldu, 1650 1 sonra. İkiside sıfırdı. Alırken gerekli kontrolü yapar gerisi şansına kalmış.Arkadaşın sistemi taşımayabilir 580'i ve yine söylüyorum; sorunlu bu kartlar. Çoğu miningli ve çok eskiler.
İ5 2400 ile Rx570 kullandım online hariç bütün oyunları darboğaz olmadan kullandırdı.850w PSU mevcut. İşlemci yeterli. 1050ti dün ki kart mı? Teknoloji şans işi rx 570 aldım 2yıl sonra bozuldu, 1650 1 sonra. İkiside sıfırdı. Alırken gerekli kontrolü yapar gerisi şansına kalmış.
Arkadaşın sistemi taşımayabilir 580'i ve yine söylüyorum; sorunlu bu kartlar. Çoğu miningli ve çok eskiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.