İ5 4690K ve GTX 960 tabanlı sistem toplama

Selamun Aleykum. Arkadaşlar böyle bir sistem kurdum. Ben içindeki parçaları birleştirebilirim fakat hangisi hangisine uyuyor pek anlamam bu sisteme uymayan parça var mı? Ya da yanlış yaptığım bir şey. İşlemci mi 4590 yapabilir miyim? Birde siz bu fiyata daha uyumlu bir sistem kurabilir misiniz? AMD veya İntel fark etmez performans daha iyi olduktan yada aynı performansa daha ucuz olacaksa Şimdi den teşekkür ederim umarım kısa sürede cevap alırım çünkü sistemi bir an önce kurmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970 alınır bu paraya. İşlemciyi i5-4460 yapıp SSD'yi çıkarırsan. H81M anakart ile overclock yapmayı düşünmüyorsunuz herhalde?

Teşekkür ederim ''Connor'' bakıyorum hemen.''Eucher'' evet overclock yapmayı düşünmüyorum çünkü bilmiyorum yapmayı evet ssd yi çıkarıp ileri zamanlarda elime para geçtikçe alabilirim teşekkür ederim.

Super bir sistem olmus overclock yapmiycagina gore o islemci yerine i5 4460 al paradan kis ve bir ssd al

''cagkan1351'' sen süper olmuş diyip tavsiye yapmışsın ama ''Connor'' sistem olmamış dedi kafam karıştı biraz şimdi. Bu arada yorumundan dolayı teşekkür ederim

''Adion'' çok teşekkür ederim ilgilendiğin için rami 4x2 yerine 8 alırım büyük ihtimal senin dediğin sistemi alırım yarın veya salı günü bide birşey sormak istiyorum msi yerine daha ucuz olan galax gtx970 almamı tavsiye eder misin?

HOF tan bahsediyorum. ram i de bir kaç ay içinde bir 8 gb alırım diye demiştim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…