İ5 4690K ve GTX 960 tabanlı sistem toplama

Selamun Aleykum. Arkadaşlar böyle bir sistem kurdum. Ben içindeki parçaları birleştirebilirim fakat hangisi hangisine uyuyor pek anlamam bu sisteme uymayan parça var mı? Ya da yanlış yaptığım bir şey. İşlemci mi 4590 yapabilir miyim? Birde siz bu fiyata daha uyumlu bir sistem kurabilir misiniz? AMD veya İntel fark etmez performans daha iyi olduktan yada aynı performansa daha ucuz olacaksa :D Şimdi den teşekkür ederim umarım kısa sürede cevap alırım çünkü sistemi bir an önce kurmak istiyorum.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim ''Connor'' bakıyorum hemen.''Eucher'' evet overclock yapmayı düşünmüyorum çünkü bilmiyorum yapmayı :D evet ssd yi çıkarıp ileri zamanlarda elime para geçtikçe alabilirim teşekkür ederim.

Selamun Aleykum. Arkadaşlar böyle bir sistem kurdum. Ben içindeki parçaları birleştirebilirim fakat hangisi hangisine uyuyor pek anlamam bu sisteme uymayan parça var mı? Ya da yanlış yaptığım bir şey. İşlemci mi 4590 yapabilir miyim? Birde siz bu fiyata daha uyumlu bir sistem kurabilir misiniz? AMD veya İntel fark etmez performans daha iyi olduktan yada aynı performansa daha ucuz olacaksa :D Şimdi den teşekkür ederim umarım kısa sürede cevap alırım çünkü sistemi bir an önce kurmak istiyorum.

Eki Görüntüle 66575
Super bir sistem olmus overclock yapmiycagina gore o islemci yerine i5 4460 al paradan kis ve bir ssd al

''cagkan1351'' sen süper olmuş diyip tavsiye yapmışsın ama ''Connor'' sistem olmamış dedi kafam karıştı biraz şimdi. :D Bu arada yorumundan dolayı teşekkür ederim

''Adion'' çok teşekkür ederim ilgilendiğin için rami 4x2 yerine 8 alırım büyük ihtimal senin dediğin sistemi alırım yarın veya salı günü bide birşey sormak istiyorum msi yerine daha ucuz olan galax gtx970 almamı tavsiye eder misin?

@huseyingundogdu Önemli değil. Öncelikle rami tek 8 almanı tavsiye etmem. 2X4 alarak dual-channel kullanmalısın. Dual channel ne diye merak ediyorsan, şu konuya bakabilirsin. Galax olarak HOF ve SOC olarak iki model var. Hangisinden bahsediyorsunuz ona bağlı. :)
HOF tan bahsediyorum. :) ram i de bir kaç ay içinde bir 8 gb alırım diye demiştim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı