i5 4690K ve GTX960 Sistem Toplama

enes34

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar ilk defa sistem topluyorum ve sizinde tavsiyenizle bu sistemi almak istiyorum. Bütçem 2.500tl civari elimde SSD harddisk monitör oldugu icin eklemedim kasa ve psu hakkinda görüşlerinizi almak istiyorum teşekkürler.

Screenshot_2015-07-07-23-25-44.png

Sistemin siparişini bugün vereceğim pişman olmamak adına sizlerinde onayını almam lazım.

O.C.'ye ne kadar ihtiyacınız var acaba ? Render gibi işlerle uğraşmıyorsanız çarpan kilidi açık olan bir işlemci almanıza gerek yok.

Çok daha performanslı bir oyun bilgisayarı ;

2500.jpg

RAM'i Kingston Hyperx Savage 8GB yapacaktım ancak stokta yokmuş.

Flight simulation x ve diger oyunlar için bu işlemciyi seçtim hız asirtmak için sizin onerdiginiz sistem harika bu işlemci fsx tarzi oyunlarda yeterlimi dir?

Yazdığınız sistem hoşuma gitti hemen siparişini vereceğim acaba ek bir islemci sogutucu gerekir mi?
Hiç gereği yok. Yalnız RAM'i Kingston Hyperx Savage 8GB alsaydınız daha iyi olurdu. Stokta yok maalesef. Veya RAM'i almayın, başka bir yerden Hyperx Savage alın. Çünkü benim attığım RAM'in CL değeri 10.

RAM'i bunu alın, geri kalanı sipariş edin Sinerji'den. Vatan'dan internetten sipariş verin çünkü 178 liralık fiyat internet fiyatı.

Gskill 8Gb Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar

Siparişi verdim, değerli vaktinizi bana ayırıp sistem toplamama yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.Sayenizde güzel bir sistem edindim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı