i5-4690K ve GTX970 Tabanlı Sistem Toplama

Haldiroflorienn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Yakın bir zamanda bu sistemi toplamayı planlıyorum, görüşleriniz, önerileriniz nelerdir ? Şimdiden teşekkür ederim. Bütçe 4000-3500 arasıdır.
EN SON.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel, alınabilir. Soğutucu olarak Hyper 212 Evo seçebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet güzel gözüküyor. OC için de fazlasıyla uygun. Eğer OC yapmayacaksan H97M-E anakartla i7 4790 tercih edebilirsin.
Açıkçası şu anda oc düşünmüyorum, ama ileride yapabilirim düşüncesi ile böyle yaptım. Sizin dediginizi yaparsam çok büyük fark görülür mü acaba ?

Dostum bütçeyi yanlış kullanmışsın. O bütçeye çok daha iyi bir şey toplanabilir. @M.Hakan bir el at hocam.
Ne gibi bir şey yardımcı olabilir, çok bilgili degilim

Sistem güzel, alınabilir. Soğutucu olarak Hyper 212 Evo seçebilirsin.
Teşekkürler, hemen değiştiriyorum :)

Kasa olarak CM693 tavsiye ederim.
Psu ile çok pahalıya geliyor diye tercih etmedim.

Alttaki sistem hem OC için uygun hem de i7. Tabi Z97 PC Mate, Gaming 5 kadar iyi bir anakart olmasa da yetecektir.

Eki Görüntüle 56731
Teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz.Sizin attığınız sistem daha çok fps verir gibi gözüküyor ve gerçekten kafama yattı. Son bir sorum olacak dvd player almasam sıkıntı olur mu acaba , sonuçta dvd devri bitmek üzere.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı