- Makaleler
- 5
Yeterli seviyede soğutması vardır. Burada ise ayrıntılı incelemesi var. Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesiPeki sogutması hakkında bi bilginiz varmı ?
Yeterli seviyede soğutması vardır. Burada ise ayrıntılı incelemesi var. Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesiPeki sogutması hakkında bi bilginiz varmı ?
Dediginiz kasayı vatanda bulamadım linkini atabilirmisiniz ?400R oldukça güzel bir kasa. Technopat'ın meşhur kasası. Ama ben olsam CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300WR GAMING alırdım. Yan taraf pencereli çünkü. Ama eğer bütçe varsa c70 sizi fazlasıyla tatmin eder. Zalman z3 plus da oldukça iyi bir kasadır. Sitede yüzlerce kişiye önerdik. İncelemesi de mevcut. Malzeme kalitesi tatmin edici seviyede. Eğer zalman z3 plus bütçesinde bir kasa almak istersen corsair 200R PSU'suz kasa alabilirsin. Sadelik ve kalite birleşmiş. Resimlerde göründüğünden çok daha yakışıklı bir kasa. Benim hoşuma giden kasalardan.
C70Zalman z3 plus soğutma ve malzeme kalitesi olarak fiyatının fazlasını veren bir kasa.
Hangi kasayı bulamadınız? 200R mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.