i5-540M ve GTX 1660 Ti ile Fortnite oynanır mı?

YaramazMorde

Hectopat
Merhabalar, i5-540M işlemci ve 1660 Ti ekran kartım var. Darboğaz söz konusu olduğu için çoğu oyunu yüksek grafik ayarlarına çıkarıp oynayabiliyorum. Sizce Fortnite'ı yüksek ayarlara çekip oynayabilir miyim? 30 FPS alsam yeter. Eğer okursanız lütfen cevaplayın. İndirmekle uğraşıp faturaya yansımasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fortnite işlemci odaklı olduğu için zorlayabilir.

Merhabalar, i5-540M işlemci ve 1660 Ti ekran kartım var. Darboğaz söz konusu olduğu için çoğu oyunu yüksek grafik ayarlarına çıkarıp oynayabiliyorum. Sizce Fortnite'ı yüksek ayarlara çekip oynayabilir miyim? 30 FPS alsam yeter. Eğer okursanız lütfen cevaplayın. İndirmekle uğraşıp faturaya yansımasın.

Sistemi darboğazdan yakmak istemessin diye düşünüyorum.

Sistem Turbox mu yoksa eGPU mu kullanıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı