i5 6200U sistemde CS:GO yavaş açılıyor

İşletim sistemi
Windows 10

bruhmrxcdf

Hectopat
Merhaba uzun bir süredir sadece CS:GO’da yavaş açılma sorunu yaşıyorum. Steam’de oyna dediğim zaman yaklaşık 3 dk’da açılıyor ve oyun ilk başta drop yiyor sonra kendine geliyor. Oyunu 4:3 1024X768 streched oynuyorum.

Sistem: NVIDIA GeForce 930M.
i5 6200U 2.30 GHz
8 GB RAM.
480 GB SSD.

Oyunun başlatma seçeneklerine gelip tüm bu kodları yazar mısın? Maplerin önceden yüklenmesi için "cl+forcepreload 1" kodu önemli. İlk başta haritaya yavaş girebilir sonrasında tüm mapler 5-10 saniyede açılacaktır. Ekran kartının kaplamaları yükleme ve RAM hızı da önemli tabii.
(Sistemimde HDD var ilk başta maplere girmesi 30 saniye, sonrasında 5-10 saniyede giriyor.)
1605608718056.png

Oyunun başlatma seçeneklerine gelip tüm bu kodları yazar mısın? Maplerin önceden yüklenmesi için "CL+forcepreload 1" kodu önemli. İlk başta haritaya yavaş girebilir sonrasında tüm mapler 5-10 saniyede açılacaktır. Ekran kartının kaplamaları yükleme ve RAM hızı da önemli tabii.
(Sistemimde HDD var ilk başta maplere girmesi 30 saniye, sonrasında 5-10 saniyede giriyor.)
Eki Görüntüle 740568

Evet 3 dk aşırı geldi bana da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı