Hayır hocam sıkıntı falan çıkartmaz. Çökme vb. sıkıntılar yaşamazsınız.Hocam, Arch tabanlı sistemler sıkıntı çıkartıyor diyenler var. Manjaro kullanırken çökme vb sıkıntılar yaşar mıyım?
Hayır hocam sıkıntı falan çıkartmaz. Çökme vb. sıkıntılar yaşamazsınız.Hocam, Arch tabanlı sistemler sıkıntı çıkartıyor diyenler var. Manjaro kullanırken çökme vb sıkıntılar yaşar mıyım?
Hocam çok soru soruyorum hakkınızı helal edin. Manjaro kurarken açık kaynak sürücü ve kapalı kaynak sürücü seçeneği var. Hangisini kurmam daha iyi olur?Hayır hocam sıkıntı falan çıkartmaz. Çökme vb. sıkıntılar yaşamazsınız.
Sorun yok hocam.Hocam çok soru soruyorum hakkınızı helal edin. Manjaro kurarken açık kaynak sürücü ve kapalı kaynak sürücü seçeneği var. Hangisini kurmam daha iyi olur?
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Büyük yardımınız dokundu. AMD ekran kartını yandığından dolayı kullanamıyorum fakat dahili ekran kartım olan İntel HD 520 içinde aynı durum geçerliymiş sanırım. Tekrardan çok teşekkür ederim.Sorun yok hocam.
Ekran kartınız AMD. Açık Kaynak sürücüleri kurabilirsiniz![]()
Sıkıntı değil, ne demekYardımlarınız için çok teşekkür ederim. Büyük yardımınız dokundu. AMD ekran kartını yandığından dolayı kullanamıyorum fakat dahili ekran kartım olan İntel HD 520 içinde aynı durum geçerliymiş sanırım. Tekrardan çok teşekkür ederim.
Hocam şu sorunun çözümünü biliyor musunuz acaba?Sıkıntı değil, ne demek
Evet İntel içinde geçerli.
Kurulumu nasıl yaptınız? Disk bölümlendirme kısmını.Hocam şu sorunun çözümünü biliyor musunuz acaba?
Eki Görüntüle 1605482
Kurulumu nasıl yaptınız? Disk bölümlendirme kısmını.
Anladım. Sistem hiç açılmıyor.Eki Görüntüle 1605490
Söylediğiniz şeyi nereden yapacağım?
Anladım. Sistem hiç açılmıyor.
ISO dosyasını nasıl yazdırdınız? Hangi programı kullandınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.