i5 6400 Sisteme yükseltme önerisi

Gamze3310

Hectopat
Daha fazla  
Path of Exile'da düşük ayarlarda FPS düşmesi yaşıyorum ama oynanmayacak kadar kötü değil. Bu oyunu akıcı oynayabilmem için FPS düşmesi yaşamadan oynayabilmem için sistemimde neleri değiştirmem lazım "asgari bütçeli " önerilerinizi bekliyorum veya herhangi günümüz oyunları için şunu değişmelisin öncelik olarak şunlar çok kötü gibi tavsiyelerinize açığım.

Not: Bu arada OW2, League of Legends, PUBG, Warframe gibi oyunları düşük ayarlarda FPS düşmesi yaşamadan oynayabiliyorum.

MSI H110M Gaming Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133 Anakart​

Intel Core i5-6400 Dört Çekirdek 2.70 GHz İşlemci​

MSI GeForce GTX950 Gaming 2G 2 GB GDDR5 128Bit NVIDIA DX12 Ekran Kartı​

8 GB DDR4 2133MHz RAM​

Dosya Ekleri

• mm.png
    mm.png
    22,6 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Msi Afterburner ile oyun içi değerlerinize bakın.

• Eğer işlemci kullanımınız düşük ve ekran kartı kullanımınız %90 üzeriyse ekran kartı,
  • İşlemci kullanımı %100'e yakın ve ekran kartı kullanımınız düşük ise işlemci,
  • RAM kullanımı 7000MB ve üzeri ise RAM ilavesi
yapmanız gerek. Bu oyun içi değerleri bizimle paylaşma imkanın var mıdır? Tabii bir de FPS değerinizi de paylaşın. Düştüğünde kaça düşüyor, ne sıklıkla düşüyor bilmek gerek.

Msi Afterburner ile oyun içi değerlerinize bakın.

• Eğer işlemci kullanımınız düşük ve ekran kartı kullanımınız %90 üzeriyse ekran kartı,
  • İşlemci kullanımı %100'e yakın ve ekran kartı kullanımınız düşük ise işlemci,
  • RAM kullanımı 7000MB ve üzeri ise RAM ilavesi
yapmanız gerek. Bu oyun içi değerleri bizimle paylaşma imkanın var mıdır? Tabii bir de FPS değerinizi de paylaşın. Düştüğünde kaça düşüyor, ne sıklıkla düşüyor bilmek gerek.
Oyunu sildim şuan oynamıyorum bi ara indirirsem bakayım not alıyorum teşekkür ederim.
RAM 16 GB ekran kartı 4 GB taksan bir 3 sene götürür seni.
Bu bottleneck calculator sitelerinden test ettim ekran kartını 4 gb yapınca darboğaz yapar gözüküyor ama o bilgilerde sağlıklı değilmiş anladığım kadarıyla. Ram'i 16gb yaparsam ne kadar fark gösterir bilmiyorum denemek lazım yada tümden sistemi satıp yeni nesil bir şey almak daha iyi galiba çünkü benim anakartın desteklediği ram değerleri de düşük sanırım +8 gb ram alsam da mhz değerleri düşük olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı