i5 6402P Bilgisayar Toplama

Bütçen ne kadar bilmiyorum ama GTX960'ı boş yere alma, GTX1050 ve 1050Ti çıkacak. Kasa hoşuna gitmiş olabilir ama güç kaynağını ayrı olarak 80+Bronze sertifikalı alman daha iyi olacaktır. HDD'i WD Blue 1TB 7200RPM değiştirirsen daha iyi, daha performanslı bir HDD almış olursun. Anakartı B150 yapmanda fayda var, i5'lerin PCI-E veriyolu H110'un sunduğundan daha fazla olduğu için B150 daha iyi bir seçim olacaktır. Bütçen müsait ise RAM'leri Dual kit 2X8 GB alman daha iyi olacaktır, yoksa sonradan da takviye edilebilir.

Bütçen ne kadar bilmiyorum ama GTX960'ı boş yere alma, GTX1050 ve 1050Ti çıkacak. Kasa hoşuna gitmiş olabilir ama güç kaynağını ayrı olarak 80+Bronze sertifikalı alman daha iyi olacaktır. HDD'i WD Blue 1TB 7200RPM değiştirirsen daha iyi, daha performanslı bir HDD almış olursun. Anakartı B150 yapmanda fayda var, i5'lerin PCI-E veriyolu H110'un sunduğundan daha fazla olduğu için B150 daha iyi bir seçim olacaktır. Bütçen müsait ise RAM'leri Dual kit 2X8 GB alman daha iyi olacaktır, yoksa sonradan da takviye edilebilir.

Kasayı da değiştir. Ekran kartı olarakta RX 470 alabilirsin. GTX 960 almak doğru değil.

Kardeşlerim gtx960 1050ti dan daha iyi diye seçtim peki 1050ti vs r9 380(cevaplarsanız sevinirim) bu arada rx470 in baya kötü yorumu var korkuyorum almaktan kasaydı değiştircem önerlieriniz için sağolun

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı