i5 650 Sistemi yükseltme

İade etme şansınız var mı? Çünkü bu bilgisayar gerçekten kötü. Benimkinden daha iyi fakat bu kaliteli olduğunu göstermez. Keşke amcanız bunu aldırmasaymış.

Turbox'u CoD MW3 oynatıp canavar gibi sistem diyen amca aklıma geldi.
Ona dedim ki MW3 9 yıllık oyun. O da dedi ki "Olsun, 4K'da en yüksek ayarlarda oynuyorum" dedi. Monitör 4K bile değil. :D

İade etme şansınız var mı? Çünkü bu bilgisayar gerçekten kötü. Benimkinden daha iyi fakat bu kaliteli olduğunu göstermez. Keşke amcanız bunu aldırmasaymış.

Turbox bilgisayarı CoD MW3 oynatıp canavar gibi sistem diyen amca aklıma geldi.

Bilmiyorum ama elimzde bir sürü kagıt var
Ona dedim ki MW3 9 yıllık oyun. O da dedi ki "Olsun, 4K'da en yüksek ayarlarda oynuyorum" dedi. Monitör 4K bile değil. :D

Benim napmamlazım 900 TL bütçem var
Çoğu oyunda derken?
Yani Battlefield 5 gibi oyunları da Ultra ayarlarda oynayamazsınız.
Fakat GTA 5 gibi oyunları orta-düşük ayarlarda oynarsın.

Siz bana ekran kartı ve işelmci önerdinzya onlar en fazla kaç TL eder

Elindeki işlemci bir mobil işlemci. Mobil deyince "bu telefon mu ya?" Değil. Mobil işlemci dizüstü işlemciyle aynı şey. O işlemciye pek güzel ekran kartı takamazsın. Yukarıdaki söyleyenlerden alabilirsin. Ama darboğaz olma ihtimali var.

Yanlış bilgi vermeyelim.
Mobil değil.
Mobil işlemcilerde "m" ibaresi oluyor.
Ayrıca Intel'in sitesinden baktığımda desktop yazmakta yani masaüstü işlemcileridir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı