I5 650 ve R9 270 Sistemle GTA V Oynanır mı?

Takla Life

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
GTA V için ekran kartı aldım. (Asus R9 270) Oyunu alacak para kenarda duruyor ama tereddüt ediyorum. İşlemci ve RAM beni korkutuyor. I5 650 ve Kingston 4GB 1333MHz RAM var. Anakartım Foxconn H55MXV.
Senaryo 1: I3 4160+H81M-PLUS geç diyenleriniz olacaktır. Ama şu an ona bütçe yok. Ve zaten 2016 senesinde i5 4460 + H97 Gaming 3'e geçeceğim.
Senaryo 2: RAM'leri en azından 8GB yap diyeceksiniz. Ben de bu ( GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar ) RAM'leri almak istiyorum. Bunun da bütçesi duruyor. Ancak anakartım -kaba olacak ama- RAM özürlüsü bir anakart. RAM upgrade edince sorunlar çıkarıyormuş. Yani anakart ve işlemci alana kadar RAM'lerle bakışmak istemiyorum :D . 1. sorum RAM'ler anakart ile problem çıkarır mı? 2. sorum upgradesiz yani şu şekilde:
  • i5 650
  • 4GB 1333 MHz RAM
  • Foxconn H55MXV
  • Asus R9 270
Bu sistemle takılma olmadan oynayabilir miyim (Medium-High arası) ? Yani GTA V'i 4GB 1333MHz RAM ve benim ayarımda işlemci ile oynayan arkadaşların yorumları burada çok önemli. Bu arada forum baya iyiymiş :D

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye
Zaten 1440X900'de oynayacağim simdilik. Oyunun internetteki videolarinda high ayarlarda 40-50 Fps oluyor. Siz ram ve islemci nedeni ile mi medium dediniz? Islemci ram o kadar etkiler mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ve benzezi videolar.

Anakartima Ram upgrade yapilir mi peki?

• Pentium G2020
  • R7 240
  • 4 GB DDR3 1333 MHZ
Bu sistemle en düşük ayarlarda, 1600x900 çözünürlükte kasmadan oynayabiliyorum. Çok rahat oynarsın. Eğer herhangi bir takılma, donma sorunu yaşarsan FPS'yi 30'a sabitle.

Siz yeterli dediniz ama arkaaslar yetmez diyor. Aslinda Ram'leri 8 Gb yapmayi cok istiyorum ama dedigim gibi anakart beni suphede birakiyor. Bu konu hakkinda yardimci olabilecek var mi? En azindan bu anakarta Ram takmis birisi...

Up

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı